lauantai 24. elokuuta 2013

S O L O


Kotiuduin eilen "työmatkalta" Jyväskylässä. Lähdin reissuun  keskiviikkona kolmen muun kolleegani kanssa ja majoittauduimme Sokos Hotellsin SOLO -hotelliin. Hotelli sijaitsee siis Jyväskylässä Lutakonaukiolla ja on kyllä aivan mahtava hotelli. Valitettavasti en osaa sanoa, mitä hotelliyö maksaa, koska työnantaja maksoi tämän lystin. Olen jo aikaisemmin postannut tästä samasta hotellista, mutta nyt löysin sieltä lisää kuvattavaa...





Alakerrassa (siis ensimmäinen kerros) sijaitsee baari- ja ravintolatilat. Tämä ihana "kirjahylly" on siellä baarin puolella. Tilassa on ihana tunnelma; mukavia tuoleja, löhösohvia ja sisustuksellista estetiikkaa. Kirjahyllyn toteutus oli mielenkiintoinen. Se oli rakennettu erilaisista ja eri paksuisista paloista tai kuutioista. Näitä paloja kasaamalla oli saatu mielenkiintoinen hyllyratkaisu. Voiskohan tätä idea soveltaa myös kotona?
 


 


Tunnelma baarin puolella oli hyvin kotoisa. Työkavereiden kanssa tuli istuttua molempina iltoina tämän sohvanurkkauksen syleilyssä. Ihanan rentouttavaa.
 
 
 
 

 
Tässä Hotellissa on paljon desing-huonekaluja ja ihania oivalluksia. Kaikkea desingia en tunnistanut (vielä), mutta hotellin sisustus on sekä laadukasta ja kekseliästä, silmille on paljon katsottavaa ja ihasteltavaa.
 
 
 
 


Kaikissa ravintolan ja baarin pöydissä oli kivat numeroinnit. Mainittakoon tässä yhteydessä, että ravintolan italialainen ruokalista on aivan mahtava. Sellaista selkeätä, mutkatonta ja hyvänmakuista ruokaa. Jos käy Jyväskylässä, kannattaa käydä siellä syömässä. Ravintolan nimeä en valitettavasti muista.
 
 
 


Sain ikuistettua yhden kuvan myös valaisimista. Ihastuin näiden valaisimien muotokieleen. Bongasin pari muutakin hauskaa valaisinideaa, mutta minulla ei ollut kameraa juuri silloin mukana. Harmi.




Tämän sisustus- ja bloggausinnostukseni myötä huomaan, että olen kiinnostunut enemmänkin julkisten tilojen sisustusratkaisuista. Erityisesti hotelleissa olevat ideat kiinnostavat ja näistä on tullut myös kuvauskohteitani...ne yksityiskohdat meinaan. Kun muut kuvaavat nähtävyyksiä, minä se kuvaan hotelleja...


Nyt on kuitenkin kotiuduttu ja nautitaan pojan kanssa viikonlopusta. Tännepäin Suomea on luvattu vielä kesäkelejä, joten nautimme vielä näistä. Monissa blogeissa hehkutetaan jo syksyä, minä nautin viimeiseen asti kesästä (onhan vielä elokuu!). Pidän syksytä todella paljon, mutta maltan vielä mieleni. Syksyjutut saavat vielä hetken odottaa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti