sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kaikenkarvaista meininkiä


Minilomamme on sujunut mukavissa merkeissä. Olemme touhunneet kaikkea mahdollista kivaa yhdessä ja erikseen. Minä sain tehtyä vähän  oppilaiden arviointeja, muutamia kotihommia ja olen jopa vähän lenkkeillytkin.


Viikonloppuna isäntä on ollut koiranäyttelyjärjestelyjen puolesta paistamassa lettuja (tai siis plättejä niin kuin täällä päin sanotaan) ja tähän viikonloppuun ei oikein muuta yhteistä ohjelmaa ole mahtunut.

Meillä on ollut pojan kanssa tapana käydä paikanpäällä syömässä ainakin yhdet letut ja samalla tulee katsastettua kaikenkarvaisia koiria.
Tänä vuonna näyttelyyn ilmoittautui yli kaksi tuhatta koiraa arvioitavaksi (vai arvosteltavaksi?).
Ennätysmäärä näissä kekkereissä, tietääkseni.  


 
Tänä vuonna olin lupautunut myös vähäksi aikaa kiireapulaiseksi/ töihin.
Paistajaksi en vielä ryhtynyt, mutta rahastushommat kyllä sujuivat.
Poika sai toimia tilastomiehenä eli hän opetteli tukkimiehenkirjanpitoa.
 
 
 
 
 
 
 
Letut kävivät tuttuun tyyliin todella hyvin kaupaksi ja jonoa oli melkeinpä koko ajan.
Kolmella muurinpohjalla paistettiin ja lettukauppa kävi mallikkaasti.
 
 
 

 
 
Ei meillä sentään koko ajan töitä tehty.
Välillä pääsimme myös maistelemaan ja tarkistamaan, että myyntituote oli laadukasta...
ja olihan se. Minioma on nyt sitten kohta lomailtu ja katseet suunnataan jo kahden viikon päästä alkavaan kesälomaan. Pieni loppurutistus vain, niin kevätlukukausi (ja koko lukuvuosi) olisi sekä minulta että pojalta "taputeltu". Nopeasti tämä kevät on hurahtanut ja kohta pitäisi olla jo kesä. Ei tässä voi, kuin ihmetellä tätä ajan kulua. Ja missä ne kesäkelit oikein viipyvät?


6 kommenttia:

 1. Mukavalta kuullosti teidän miniloma <3 Nyt rupesi tekemään mieli lettuja :) Leppoisaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olimme pääsääntöisesti kotosalla. Minä tein vähän töitä, poika oli yökyläilemässä ja tuli hoidettua "juoksevia asioita" ja iltaisin katsottiin koko porukalla jääkiekkoa. Väillä osasin olla jopa tekemättä yhtään mitään. Hyvä loma siis! Mukavaa sunnuntaita sinnekin...!!

   Poista
 2. Täällä on ollut samantapaisia kuvioita - yritinkin heti bongata, näkyykö lettukojussa porukkaa meiltäkin. Itse en osallistunut muuta kuin kuskailuun, meiltä talkoissa oli mukana isäntä paistossa ja tytär rahastuksessa:) Kotona olikin oudon hiljaista, kun poikakin livahti veneilemään:D Joka tapauksessa ihanan aurinkoinen viikonloppu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat ovat jo lauantailta ja sunnuntaina en käynyt itse enää paikan päällä. Letut olivat menneet kuin "kuumille kiville" ja pojat olivat saaneet paistaa niitä taukoamatta. Mukavaa oli kuulemma ollut. Välillä on niin ihanaa olla kotona ihan yksikseen, arvinaista herkkua meilläkin. Nautitaan keväästä!

   Poista
 3. Hyvännäkösiä lettusia <3 Ihana oli tämä pidennetty viikonloppu :) Mukavaa loppurutistusta arkeen ennen lomaa :)
  Ehkä jo parin viikon päästä saa itse tietää lomansa ajankohdan... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat hyvännäköisiä ja - makuisia...Tämä viimeiset kaksi viikkoa on melkoista haipakkaa luokkaretkineen päivineen, mutta kun se loma siintää jo edessä, niin sen jaksaa kyllä. Kiva kuulla, että teilläkin lomasuunnitelmat etenevät...?!! :)

   Poista