keskiviikko 13. toukokuuta 2015

POIKKEUSTILA!!


Huomasimme viime viikolla, että meidän saunamme Hetivalmis- kiuas ei enää lämmennyt. Sehän merkitsee tässä taloudessa lähes tulkoon katastrofia!!! Viikonlopun saunapuutosta ei vielä huomannut, koska olimme mökillä, mutta totuus valkeni alkaneella viikolla.


 
Kuva on otettu googlen kuvasivuilta (Sun set)
 
 
Meillä on vähän saman näköinen sauna kuin yllä olevassa kuvassa. Kokoluokka on ainakin lähellä kuvan saunaa eli pieni. Alalauderatkaisu ja kiuas eivät ole noin uudenaikaiset, mutta meidän sauna olisi suhteellisen helposti muokattavissa tuollaiseksi. Pitäisiköhän ehdottaa pientä saunaremonttia...??? 

 
 
Mies on selvitellyt, voiko kiusasta vielä elvyttää vai pitääkö ostaa uusi kapistus vanhan hyvin palvelleen tilalle. Oli niin tai näin, molemmissa tilanteissa saunaan ei päästä ihan heti. Miten tässä nyt osaa olla ja elää? Jokailtainen puhdistautumis- /rentoutumisriitti on katkolla. Taitaa tulla jo lieviä vieroitusoireita, varsinkin kun ei tiedä, milloin tämä poikkeustila päättyy. Onneksi sentään suihku toimii.Täällä meillä  on alkamassa neljän päivä loma ja ainakin viikonlopun isäntä on letunpaistossa koiranäyttelyssä. Minä olen luvannut mennä myös auttamaan vähäksi aikaa rahastajan ominaisuudessa. Näillä vapailla pitäisi myös tehdä tämän kevään oppilasarvioinnit eli todistukset. Eli ei tämä nyt ihan lomailuksi mene...


Huomenna on kuitenkin helatorstai (eikä helluntai, jota olin aikaisemmin tänne kirjoitellut) ja sen ajattelin kuitenkin pyhittää kotona olemiseen ja jonkin sortin rentoutumiseen. Hellurei ja helatorstaihin!!!8 kommenttia:

 1. Kivaa, ku on vapaata ❤️
  Huomen on muute helatorstai :D ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut tosiaan toi saunaongelma on kauhee :( Toivottavasti ratkaisu löytyy pian! :)

   Poista
  2. No kappas kehveliä, meni vissiin pyhät sekaisin :D Täytyypi korjata tekstiin... Kiitos Suville tarkkaavaisuudesta!!!

   Poista
  3. Ja nyt on pyhätkin tekstissä oikein. Eikä muuten ole ensimmäinen kerta, kun menee helatorstai ja helluntai sekaisin...HIH,HIH!!

   Poista
  4. Enpä itekää oo kovin tietoinen noiden kahden pyhän erosta :D Googlesta löytyy ;D

   Poista
  5. Mulla menee suussa sekaisin usein myös juhannus ja pääsiäinen. Tarkoitan kyllä toista juhlaa, mutta suusta tulee se toinen sana...mulla on varmaan piuhat enemmänkin sekaisin...vähän niin kuin tuo vasen ja oikea menee sekaisin...:D EI OO HELPPOOO!!!! :D

   Poista
 2. Saunaton elämä suomalaiselle on hallaa!
  Täälläkin sauna lämpenee talvisin ahkerasti, mutta huomenna luvattiin jopa 40C ihan uloskin, joten sauna saa olla rauhassa!
  Lempeitä toukokuun tuulia sinulle ja herttaista helatorstaita täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä mahdatkaan asua? Et ainakaan Suomessa, jos 40 astetta luvataan...taidanpa tulla kurkkaamaa sinne Mantelilaaksoon.. Kiva kun kävit kommentoimassa tänne blogiini!!!

   Poista