maanantai 4. toukokuuta 2015

Lepopäivän viettoa...


Palaan hetkeksi eiliseen päivään, joka meillä ainakin oli todellinen lepopäivä. Ihana sunnuntai ja vielä aurinkokin paistoi! Lähdin jo aamulla tekemään (pakollisen ) juoksulenkin ja perheen miespuoliset lähtivät kokeilemaan pojan uusia "nappiksia" läheiselle jalkapallokentälle. Innostuin vielä imuroimaan ja laittamaan talvivaatteita pesuun/ varastoon, joten puolen päivään mennessä "pakolliset" askareet oli jo suoritettu.

 
Koska halusimme viettää todellista lepopäivää, lähdimme pizzalle, kantapaikkaamme, jonka pizzat ovat muuten maailman parhaita. Kyseisessä paikassa tehtiin viime syksynä mittava remontti. Paikka uusi ilmettään, joten voi olla, että innotun esittelemään sitä myös täällä blogini puolella. Kuvia ainakin tuli otettua.
 
 
 
Poika oli järjestänyt itselleen ohjelmaa myös iltapäiväksi serkkujensa luokse, joten me suuntasimme isännän kanssa kahvilaan torin laidalle. Isäntä nautti cappuccinon ja minä cafe latten...
 
 
 
 
 
 
Mikäs siinä meidän oli ulkona terassilla istuskellessa... kuin "vanhat varikset". Katselimme ohikulkevia ihmisiä, juttelimme niitä näitä,  nautitimme leppoisasta sunnuntaista ja (tietenkin!) toistemme seurasta. Aika harvoin me lähdemme kahdestaan mihinkään istuskelemaan, joten nämä iltapäiväkahvit olivat kyllä erityistä ekstraa. Mukavaa sellaista.
 
 
 
 
Tällä viikolla mennään taas "pää kolmantena jalkana", mutta olen ollut ns. kaukaa viisas, sillä viikonlopun aikana tein muutamia postausluonnoksia valmiiksi. Kiireestä huolimatta ehdin todennäköisesti bloggailemaan suhteellisen normaaliin tahtiin, joten pysykäähän taajuudella. Uusia lukijoita ja kävijöitä onkin , jostain kumman syystä, ilmaantunut huimasti lisää...kivaa!!!!
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Ihana lepopäivä ❤️ iloa ja aurinkoa alkaneeseen viikkoon sinne päin ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva päivä. Tänään olikin paluu arkeen. Töissä ihan ok päivä, vaikka henkilökuntaa pois paljon...taitaa olla enemmänkin asenteesta kiinni...yleensäkin!! :)

   Poista
 2. Tuollaiset päivät on kyllä ihan mahtavia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Kenelläkään ei ollut kiire mihinkään...mukavaa leppoista meininkiä.

   Poista
 3. Jotenkin eilinen tuntui niin ekstralta, kun oli pidennetty viikonloppu. Ihana auringonpaiste, ja juurikin se kiireettömyys :)
  Ihanaa laatuaikaa teillä olikin. Joskus on kyllä niin kivaa viettää aikaa (ihan pienenkin hetken) kahdestaan :)
  Maanantai selätetty; hauskaa loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samoja fiiliksiä täällä. Kolmen päivän "miniloma" tuntui positiivisessa mielessä pidemmältä. kiirettä pukkaa, mutta otan päivän kerrallaan. Tänään tiedossa mm. juoksulenkkiä ja veroilmoituksen täydentämistä...Kummankohan tekisin ensin? Mukavaa loppuviikkoa sinnekin!!!

   Poista