perjantai 22. toukokuuta 2015

Visioita


Vielä joudutte, arvoista lukijat, muutaman kerran tyytymään saunaremonttipostauksiin ja lainakuviin. Valitan.
Niin kauan on hyvä suunnitella, kun mitään ei ole vielä tehty. Saunan (ja kiukaan) suhteen asiat ovat vielä vähän vaiheessa mutta, joitakin päätöksiä olemme kuitenkin saaneet tehtyä. Monena iltana olen hakenut inspiraatiota ja varmistusta tulevan saunan tyylistä...

Eli niin kuin alun perin suunnittelimme seinistä tulee mustat ja lauteista oheisen kuvan mukaiset. Järeät ja yksinkertaiset lankkulauteet. Alalaude yritetään tehdä myös saman tapaiseksi, takaseinään asti menevät...tosin meidän saunamme on, kuvan saunasta poiketen, paljon pienempi.
 
 
 
 
 
 
Lauteet tehdään ns. omasta tavarasta. Isäntä kävi eräänä iltana "kähjäämässä" lautatarhaansa ja sieltä  löytyi riittävästi leppälankkua projektiimme. Muutamana iltana isäntä on lauteita höylännyt autotallissa ja minä olen antanut niille "viimeisen siunauksen".
Lauteista tulee hieman "krouvimmat" kuin näissä kuvissa, sillä meidän lankut ovat oksaisempia kuin kaupasta ostetut.
Niin tuli näille isännän kauan varastoiduille ongelmapuille hyvää käyttöä, vähän niin kuin vahingossa.
 
 
 
 
Tällaisia ajatuksia täällä. Sitten kun pääsisi vielä näistä visioista siihen toteutukseen ja jopa lämpimään saunaan. Joku visio kait sekin.
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ideakuvasi! :)
  Meillä oli alunperin tuon kaltainen väritys saunassa, kunnes yks kaunis päivä vetäsin lauteetkin mustiks :D
  Tykkään kyllä, että saunassa saa olla hämynen tunnelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Ans kattoo miten meidän käy. Täällä homma etenee tuskaisen hitaasti, sillä kiukaan varaosien toimitus takkuilee. Seuraavaksi sähkömies tulee tiistaina eli jotain toivoa olisi jo saunomisesta...

   Poista
 2. Onpa hyvät suunnitelmat! Nuo lauteet onkin kivat, enpä ole ennen tuollaisiin törmännyt. Mielenkiinnolla jään odottelemaan projektin etenemistä :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä vähän projektin kanssa ollaan vaiheessa, jos vaikka loppu viikosta pääsisi jo saunomaan... :)

   Poista