torstai 2. heinäkuuta 2015

Freesausta mökkikeittiössä

 
Tämä lyhyen visiittimme aikana täällä mökillä keittiön ilme on kokenut pienimuotoisen "freesauksen". Mikroaaltouunille löysimme paikan uudesta hyllystä ja tuvan lamppu lähti myös vaihtoon. Seuraavaksi ( ja keittiöprojektin päätteeksi) päätin uusia keittiössä olevan alakaapiston "oviverhon".
 
 
 

 
 
 
Kankaan verhon ostin jonkin aikaa sitten Kodinonnen ns. poistolaatikosta, sellainen "nyt loppui pähkäily"-ostos.
 
 
 

 
 
 
Tällä kertaa en jaksanut raahata ompelukonetta mökille, vaan ompelin kujan vaijerille jo valmiiksi kaupungissa. Alapäärmeen päärmäsin sellaisella liimanauhalla. Olipa kätevää. Vain oikea pätkä liimanauhaa, alareunan kääntäminen oikean mittaiseksi ja silitysraudalla päälle.
Ja valmista tuli!
 
 
 

Ja tässä vielä vertailussa kuvat mökin keittiöstä ennen ja jälkeen freesauksen...Ennen
 
 Jälkeen
 
 
Mökin keittiössä on tapahtunut pieniä, mutta kuitenkin suuria asioita.
Olen enemmän kuin tyytyväinen aikaansaannoksiimme. 
Nyt voi hetken hengähtää...
 
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Todella raikas lopputulos! Yritäpä lomaillakin, kun puuhailet koko ajan jotain ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut hyvä "draivi päällä. Viime kesänä en oikein saanut mitään ihmeellistä tehtyä ja nyt tuntuu olevan taas innostus päällä. Paljon pieniä asioita on saatu pois päiväjärjestyksestä. Välillä tultiin kaupunkiin (=lepäilemään!) ja seuraavalla mökkireissulla touhuilut jatkuvat...pari projektia jäi vähän kesken ;).

   Poista
 2. Hienolta näyttää! Ja aah, mikä sää ollut eilen ja tänään ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan. Vanha mökkikeittiömme oli ennenkin ihan ok, mutta kummasti tällaiset pienetkin asiat antavat ryhtiä. Jaksaa taas vähän aikaa katsella... Juu, eikä ole keleissä valittamista. Minä tykkään kanssa!!! :D

   Poista
 3. Siis valkoinen ei voi olla koskaan huono valinta! Se tekee kyllä tuon nurkkauksen valoisammaksi ja kaappirivistön yhtenäisemmäksi - ihana muutos<3
  Aurinkoa tulevaan viikonloppuun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisuus vähän arveluttaa näissä mökkiolosuhteissa, kun täällä harrastetaan myös kalastusta ja metsästystä kausiluonteisesti. Valkoinen ei ole ehkä ihan paras sisustusväri raavaille metsämiehille.... ;)

   Poista
 4. Kiva! Teidän mökin keittiö on tosi mukavan näköinen, raikas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan. Se on kasvanut pikku hiljaa vuosien myötä, tarpeen vaatiessa. Ihan toimiva keittiö tällä hetkellä ts. en kaipaa juuri nyt mitään muutoksia...!

   Poista
 5. Voi miten ihana keittiö teillä mökillä!!! :)

  VastaaPoista