Yrttiviljelmäni on saanut ensimmäisen (ja ilmeisesti myös viimeisen) yrttinsä. Sain työkaveriltani jo toukokuussa, itselleni vähän tuntemattomamman yrtin, Iisopin.
Tämä melko voimakkaanmakuinen yrtti sopii varmasti moneen ruoanlaittoon,
mutta nyt se saa olla vaan se "kaunis vihreä keittiössä"...
mutta nyt se saa olla vaan se "kaunis vihreä keittiössä"...
Jos jollakin on kokemusta Iisopin käytöstä, niin saa kyllä vinkata tänne päin.
Vaikka olemme olleet kesän aikana monta päivää pois kotoa, se on kestänyt kastelematta yllättävänkin hyvin. Tosin kastelen sen aina ennen lähtöämme todella reilusti. Yrtti on näiden kuvien jälkeen kasvanut reilusti pituutta ja rehottaa jo melkoisesti.
Olen leikannut siitä jo pitempiä versoja pois ja on siinä ollut muutama pieni kukkakin.
Jokohan tämän uskaltaisi siirtää ulkoilemaan...?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti