maanantai 20. heinäkuuta 2015

Maanantaina mamma meni......mansikoita ostamaan...


 
 
Eli nyt on tämän kesän mansikat ostettu ja pitäisi saada ne vielä pakastettua...
 
 
 
 


 
Tänään tiedossa vipinää vähän muutenkin.
Pojalla on tulossa yökyläsynnttärit ja kemut aloitetaan jo päivällä. Lupauduin viemään pojat (4 kpl) elokuviin ja sen jälkeen tullaan jatkamaan synttäreitä tänne kotiin. Illemmalla teen pojille vohveleita...tietenkin tuoreiden mansikoiden kanssa...
 
 
Heissulivei vaan kaikille!
 
 
 
 
 


6 kommenttia:

 1. Oi, aloitin mansikoiden pakastamista ennen lomaa. Mutta, kuinka kävikään. Eipä sinne pakkaseen montaa ehtinyt kun menivät parempiin suihin. =) Joten, itselläni mansikoiden pakastaminen on vielä edessä.
  Mukavia synttäreitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikat on pakastettu, kiitos pojalle ja isännälle. Muutama jätettiin synttärikavereille syötäväksi. Mulla kävi tässä pari kesää sitten niin, ett jäi mansikat säilömättä sillä olin just parhaimman sesongin pois kaupungista ja jotenkin ne vain jäivät ostamatta. Nyt en vertaile enää hintoja, enkä odottele hintojen laskua, vaan ostaa pläjäytän sen viisi kiloa. Silla sitten mennään niin pitkälle kuin marjat riittävät...
   Täällä elokuva on käyty katsomassa ja pojat pelaavat pleikkarilla...suht rauhallista. Toistaiseksi...

   Poista
 2. Tuo homma minuakin odottaa tällä viikolla... pohdin vaan, että pitäisikö tuo pakastin ensin sulattaa ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavia pakastushetkiä vain...ja mitä tulee siihen pakastimen sulattamiseen, jos jäätä on enemmän kuin Grönlannissa, niin sulattaminen ehkä kannattaisi...;)

   Poista
 3. Onnea synttärisankarille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! Juhlat olivat jo sukulaisten kesken heinäkuun puolessa välissä, mutta nyt saatiin kakki kaverit koolle. Ilmeisen hauskaa on ollut...!

   Poista