keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Melody


Tänä kesänä mökillä pienen päivityksen kohteeksi on päässyt meidän tupakeittiömme. Nyt vaihtoon lähti ruokapöydän päältä, vuosia hyvin palvellut, sininen suutarin valaisin.
 
 
Olin jonkun aikaa etsiskellyt edullista valaisinta tänne mökille.
Nettikauppojen tarjontaa katsellessani, löysin (yllätys, yllätys!) IKEAn sivuilta kyseisen Melody-valaisimen.
 
 
  
Valaisinta oli kahta kokoa, enkä uskaltanut tilata sitä netin kautta, ennen kuin näen sen oikein kunnolla.
Kesäkuun reissulla pääsin paikan päälle toteamaan, että lamppu on hyvä ja niin pienempi versio Melody:sta lähti mukaan.
 
 
 
 
 
 
Lampun kupu on muovia ja muistuttaa maitolasia. Hinta ei hirvittänyt, vaikka ostin settiin vielä energiasäästölampun ja pistokepään. Mökkiolosuhteisiin tämä on ihan loistava juttu ja sopii tuohon pirttipöydän päälle mielestäni oikein hyvin. Isännän helpotukseksi lampun asentaminen oli kaiken lisäksi superhelppoa ja yksinkertaista. Tämä operaatio oli tehty n. viidessä minuutissa.
 
 
Seuraavaksi taidan ehostaa vielä vähän keittiötä.
 
 
 
 
Meillä isännällä on tänään omassa projektissaan puutalkoot ja avuksi on pyydetty myös isännän vanhimmat lapset.  Läheiselle mökkiin pitäisi kuljettaa viisi halkomottia, joten eiköhän siinä urakkaa ole täksi päiväksi. Voi olla, että nuorempi "lapsijaostokin" saa osallistua työntekoon...
 
 
  
 
 


4 kommenttia:

 1. Suht pienilläkin jutuilla saa kummasti muutettua tilan ilmettä :) nämä "mökkimuutokset" ovat kyllä tuoneet tilaan valoisuutta kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tätä valkoisuutta on tullut enemmänkin tänne mökille ja se on totta, että valoisuutta on tullut lisää. Suunnitelmissa olisi vielä maalata puuhella ja ehkä takkakin valkoiseksi...maalaamalla kun saa melko helposti muutoksia aikaan. Mukavaa lomailua sinne!

   Poista
 2. Kivannäköinen tuo valaisin :) Ikeasta löytyy usein kivoja sisustusjuttuja ja halvalla :) Hyvältä näyttää mökissänne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on aina vähän kaksijakoiset ajatukset Ikean tuotteista, minusta kun hyvää ei voi saada halvalla. Kuitenkin olen tehnyt lukuisia ostoksia sieltä ja hyvin ovat tavarasta kestäneet jo vuosia käytössä. Lampun kohdalla eniten painoi tuo koko ja muoto...hinta oli se positiivinen yllätys! Ja sopii minunkin mielestäni hyvin mökille... :)

   Poista