torstai 23. heinäkuuta 2015

Liitutaulu


Näin kesälomalla seikkailemme kodin ja mökin väliä epämääräisissä jaksoissa. Nyt olemme vaihteeksi mökillä, joten postausaiheetkin jatkuvat täältä ja edelleen sieltä vierasmajastamme.
 
 
Ostin jo vuosia sitten tämän liitutaulun erään päiväkodin myyjäisistä.
Niin kuin moni muukin asia, tämä on odottanut mökin vierasmajassa seinään ripustamista...ja kauan. 
Toteutus on ollut helppo. Kovalevyn pintaan on maalattu mustaa liitutaulumaalia ja ylös on porattu kaksi reikää kiinnitysnaruille.
Ohuemmasta narusta roikkuu pitkä liitu. Miten kiva ja yksinkertainen idea!
 
 
 
 

 
 
 
Poika kirjoitti tauluun sopivan tekstin (vieraille!?) ja sen paikka löytyi pienestä keittiönurkkauksesta.
 
 
 

 
 
Samalla tohinapuuskassa kiinnitettiin valaisin seinään ja näin saimme näitä irtonaisia, kaapissa lojuvia esineitä vihdoinkin kaapin perukoilta lojumasta ja käyttöön.
 
 
 
Tässä vierasmajan kuntoon laittamisessa oli kyllä havaittavissa eräänlaista lumipalloefektiä; yksi asia johti toiseen.
Ja siinä innostuksissa tuli laitettua moni asia kuntoon ja nyt nautitaan (melkein) valmiista lopputuloksesta.
 
 
Tässä samaisessa tilassa on vanha nurkkakaappi, jolle aion suorittaa myös pienen valkaisun. Projektit siis jatkukoot!!! Taidanpa vielä tehdä ihan oman jutun meidän pienestä vierasmajastamme ja esitellä sen täällä blogin puolella. Kylläpä muutaman neliön tilasta (ja yhdestä keittiönurkkauksesta) onkin riittänyt jutun juurta, ehkä jo kyllästymiseen asti...;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Meidän mökin vierasmaja on kyllä aivan liian vähällä käytöllä. Meidän vieraat kun ovat pääsääntöisesti mahtuneet varsinaiselle mökille. Tätä vierasmajaa voisi hyödyntää kyllä moneen tarkoitukseen... ;)

   Poista
 2. Ihana liitutaulu :) Mukavaa mökkeilyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan. Täällä on aina niin mukava olla....

   Poista
 3. Sinä se jaksat puuhastella. Meillä ei ole tapahtunut sisällä yhtään mitään koko kesänä, eikä paljoa pihallakaan. Kaikki vapaa ollaan oltu menossa ja käyty kotona vain kääntymässä. Ehkä, syksyllä innostun taas sisustamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä kesänä olen mökillä ollut toimeliaampi kuin aikoihin. Näistä hommista ei kyllä kuulukaan ottaa stressiä eli nauti vaan kesästä ja lomasta yhdessä perheen kanssa. Ehtiihän sitä vielä.

   Poista
 4. Onpa söpö liitutaulu! :) Hei mistä nuo hyllyt siinä vieressä ovat? Sopisivat meidänkin keittiöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllyt ovat jo vanhoja. Kuuluivat aikoinaan Isabella-sarjaan (ei siis enää valmisteta). Maalasin ne tänä kesänä valkoiseksi. Niissä on kyllä hyvä hyllysyvyys, mahtuu tavaraa vähän enemmän :)

   Poista