perjantai 3. heinäkuuta 2015

KalakaveritMökkireissullamme saimme pojan serkun ( ja meidän kummipoikamme) muutamaksi yöksi seuraksemme. Ja vaikka nykyajan lapset viettävät aikaansa paljon "ruudun" ääressä, saivat nämä kaverukset aikansa muutenkin kulumaan...


Kalaonnea kokeiltiin ensin laiturin päästä...
 
 
 
 

Ja kun ei sieltä napannut, niin pojat lähtivät liikkeelle soutupaatilla.

 
 
Mutta ei kuitenkaan liian kauas :D
 
 
 
Kalareissu oli tällä kertaa lyhyt sekä kestoltaan että matkaltaan.
Seuraavalla kerralla kalaan vähän kauemmaksi... ja paremmalla onnella.
 
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Kalakaverukset <3 Meillä on vähän säännöstelti noita pelejä ja kännykällä notkumista, nyt lapsilla menossa pelihetki kun minä pidän omaa aikaa hetken mutta sitten menemmekin pihahommiin :) Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans pelipäivät Pleikkarilla. Mökillä käytössä IPadi ja muuten yritetään selvitä ilman...vaihtelevalla menestyksellä. Mukavaa viikonloppua sinnekin!!!

   Poista
 2. Kesän riemua!
  Ihania onkimiskuvia ja kesämaisemia!
  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on nyt nautittu kesäkeleistä "koko rahan edestä", sillä nämä hellekelit ovat viikonlopun jälkeen jo väistymään päin. Teillä ilmeisesti lämmintä piisaa edelleen. Mukavaa viikonloppua sinne myös!

   Poista
 3. Juuri tuollainen puuha kuuluu kesään:)
  Itse otin ensimmäistä kertaa mökille läppärini ja kyllä taas jäin selailemaan kivoja blogeja, kun olisin voinut nauttia kauniista auringonlaskusta ja puuhata jotain ihan muuta...vaikka onkia:)
  Täällä on nautittu myös niin täysillä kesäsäästä, että nahka punoittaa useammasta kohtaa - on niin vaikea olla kohtuullisesti auringossa, kun sen lämpöä on joutunut odottamaan niiiin kauan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tunnustan, minullakin on läppäri mukana mökillä. Minulla on tullut tavaksi selailla blogeja heti aamulla ja sitten vielä illalla. Huonommalla kelillä kirjoittelen muutamia luonnoksia valmiiksi myöhemmin julkaistavaksi. Nytkin on muutama odottamassa. Nautitaan näistä keleistä, vaikka iho punoittaenkin, sillä tunnetusti Suomen suvi on lyhyt!

   Poista
 4. Nämä kaverukset viihtyivät hyvin kesäkuussa syntymäpäivillä.Hauska seurata heidän kiherrystä. Hienoja poikia kaikki kolme <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viihtyvät kyllä hyvin kimpassa, vaikka ikäeroakin on...hauskoja kavereita.

   Poista