keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Liikunnallinen yhteenveto vuodesta 2015


Vuosi alkaa olla lopuillaan. Olen pitänyt HeiaHeia:n liikuntapäiväkirjaa jo useamman vuoden ja nyt ajattelin laittaa tähän jonkinlaista yhteenvetoa kuluneesta vuodesta. HeiaHeian sivut ovat palvelleet minua hyvin ja nyt voin verrata tämän vuoden tuloksia viime vuoteen. Kuvat on otettu tietokoneen näytöltä, joten kuvien laatu ei nyt ole ihan priimaaTässä TOP 5 kärki liikuntasuoritukset: 

Olen toisaikainen liikkuja ja sen näkee myös suoritusten epätasaisuutena.
Juoksulenkit ovat jälleen pudonneet muutamaksi kuukaudeksi pois kokonaan kuvioista, mutta kävelylenkkejä on tullut tehtyä ihan kiitettävästi.  
 


Viime vuoteen (2014) lisäystä liikuntamerkintöihin on tullut mukavasti. Seuraavaksi ihan tilastofaktaa.
Tänä vuonna olen kävellyt 119 ja 504,3 km. Viime vuonna niitä kertyi 66 kertaa/ 325  km.
Juoksemistakin on tullut harrastettua ainakin kilometreissä enemmän.
Tänä vuonna olen juossu 56 kertaa/ 382,2 km. Viime vuonna tuli karattua 38 kertaa/ 253,8 km. 
Erilaisia treenejä on tullut tehtyä 276 kpl/ 238 tuntia. Viime vuoden saldo oli 177 kpl/ 177  tuntia.
Kaikkia en ole muistanut kirjata ylös, mutta kyllä luvut sentään jotain todistavat.
 
 
 
 Yhteenvetona  voi todeta, että liikuttu on ja tästä jatketaan tulevanakin vuonna. Ja tuo juoksu tulee varmasti ajankohtaiseksi viimeistään keväällä, kun työporukan kanssa suunnataan perinteiseen Karhu-viestiin...(ja jos mahdun vielä joukkueeseen?!). Yritän jatkaa liikkumista tulevanakin vuonna ja jos merkintöjä tulee enemmän kuin tänä vuonna, niin hyvä on. Siinä taisi ollakin jonkin sortin tavoite ensi vuodelle...8 kommenttia:

 1. Pitäisköhän itsekin aktivoitua tuon Heia-Heian kanssa uuden vuoden kunniaksi? Se jotenkin jäi, kun tuli Sport-Tracker, mutta eipä tuotakaan ole tullut juurikaan käytettyä.

  Kovasti olet kyllä touhunnut vuoden aikana. Touhukasta tulevaa vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pitää motivaatiota ainakin vähän yllä ja näin loppu vuodesta on ihan kiva katsoa, kuinka paljon on tullut liikuttua tai tehtyä hyötyliikuntaa. Suosittelen tätä palvelua... :)

   Poista
 2. Toihan on kiva paikka. Sä olet kyllä hienosti liikkunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne merkataan myös kaikki hyötyliikunnat siivouksesta puutarhanhoitoon eli siinä mielessä oivallinen tiedonkeruupaikka. Aina en täällä muista käydä merkkaamassa, mutta näyttää nämä nyt jotain aktiivisuuden tasoa...ja aina on vara parantaa! :D

   Poista
 3. Omat tilastot ja raportit ovat kivaa tutkittavaa. Ahkera liikkuja olet. Joskus vuosia sitten yritin tuota Heia-Heiaa, mutta jostain syystä se jäi. On kyllä mainio motivaattori!
  Hyvää ja reipasta uutta vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut minulle hyvä sovellus. Saman vois varmaan tehdä ihan ruutuvihkoonkin, jokaiselle suoritukselle oma sivu ja vuoden lopussa sitten kunnon yhteenveto. On palkitsevaa huomata, että on todellakin liikkunut, eikä aina ole jäänyt vain aikomuksesksi. Tästä on hyvä jatkaa...;)
   Hyvää uutta vuotta sinulle, Tuula! <3

   Poista
 4. Wau miten hyvin olet liikkunut vuoden aikana ❤️ Pitäökin perehtyä itsekin tuohon sovellukseen paremmin :) Hyvää uutta vuotta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin jo edellisessä vastauksessa totesin, tämä on ollut minulle hyvä juttu. Kaikkea en ole muistanut merkata, mutta on ainakin suuntaa-antava. Aktiivisuusrannekatta kokeilin kahden kuukauden ajan, mutta olin sen verran tasainen liikkuja, että jätin sen käytön pois (askelia ja kaloreita tuli kulutettua ihan riittävästi ja se riitti minulle todisteeksi). Tällä sovelluksella aion jatkaa tulevanakin vuonna.

   Oikein hyvää uutta vuotta 2016! <3

   Poista