torstai 3. joulukuuta 2015

Opiskelu velvoittaa...


Sain tällä viikolla  sisustusopintoihini liittyvän tyylikollaasini tehtyä ja nyt se on enää esittelyä vaille. Tein elämäni ensimmäisen PowerPoint-esityksen onnistuneesti ja lopullinen taito mitataan lauantaina, kun pidän esitelmäni. Tuo tekniikkapuoli ei ole ihan vahvimpia puoliani, mutta puhumisesta luulisin kyllä selviäväni...;)


Tyylikollaasin aihe oli englantilainen sisustustyyli ja elävöittääkseni esitystäni, päätin ostaa muutaman englantilaisen sisustuslehden...


 
Lehtihyllyltä silmäilin erilaisia sisustuslehtiä ja päädyin näihin kahteen;  Ideal Home ja Homes & Gardens  -lehtiin. Jouluteemalla tietenkin.
 
 


 
Minua yllätti se, että näiden ulkomaalaisten lehtien hinnat olivat samaa luokkaa kotimaisten lehtien kanssa, toinen lehti (tarjouksessa) jopa edullisempi. Minulla on joku vanha muisto, että ulkomaalaiset lehdet maksavat tosi paljon. Tulipahan tämäkin asia oikaistua...
 
 
 
 
Nämä lähtivät mukaani kohtuulliseen  hintaan (pakkohan nämä oli ostaa...!) ja nyt näitä on tullut selailtua useampana iltana.
Samalla on tullut elvytettyä tuota englannin kieltä ja luetun ymmärtämistä.


How nice!

 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Minä luen usein tuota House & Garden lehteä. Rakastan englantilaisten tyyliä käyttää vahvojakin värejä sisustuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä molemmat lehdet olivat minulle tavallaan uusia tuttavuuksia ja voi olla, että jatkossa näitä tulee ostettua useamminkin. Se on muuten totta, että englantilaiset ovat paljon rohkeampia värien käytössä. Suomalaiset voisivat kyllä ottaa vähän mallia... ;)

   Poista
 2. Kivoja lehtiä olit löytänyt. Ei ehkä ihan minun makuuni! Olen kai ehkä hieman "tylsä"! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei myöskään minun tyyliäni, mutta kieltämättä tämän tehtäväni myötä muutin hieman käsitystä englantilaisesta sisustuksesta...positiivisessa mielessä ja makujahan on niin monenlaisia, onneksi!

   Poista
 3. Joululehtiä on välillä vaikea vastustaa! :) Minä käyn lukemassa ne kirjastossa, voi samalla juoda kahvilassa kupin kahvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen myös melko ahkera lukusalissa kävijä. Nämä oli pakko ostaa ihan opiskelujeni takia...(= hyvä tekosyy)

   Poista