perjantai 12. huhtikuuta 2019

Tällaista tällä viikolla


Ne, jotka seuraavat minua Instagramissa tai Facebookin puolella, tietävät että kulunut viikko on ollut melkoista haipakkaa.  Se ei suinkaan ole tullut yllätyksenä ja ilokseni olen huomannut, että suhtautuminen kiireeseen on jopa hieman muuttunut. En yritäkään hallita kaikkea yhtä aikaa, vaan yritän ottaa asian kerrallaan. Työ on viimeisen vuoden aikana opettanut joustavuutta ja mukautumista tilanteisiin ihan uudelle tavalla. Vaikka ohjelmaa  on ollut tällä viikolla paljon, olen pystynyt ottamaan asiat suhteellisen rennosti enkä koe olevani stressaantunut...kiireinen kylläkin.Edelleen olen suunnitelmallinen, mutta kestän muutoksia paremmin kuin ennen. Ennen tein suunnitelmia pitemmälle ajanjaksolle, mutta työ ja elämä on opettanut, että kannattaa elää enemmän hetkessä. Olen helposti stressaava tyyppiä, mutta senkin suhteen olen kehittynyt, ainakin himpun verran. Etukäteen murehtiminen on osoittautunut turhaksi, sillä asioiden on ollut tapana järjestyä. Vaikka elämä on ajoittain hyvinkin hektistä, yritän malttaa olla hötkyilemättä.
 
 
 

Viime viikolla sain stailausprojektin, josta en voinut kieltäytyä. Sen sovittaminen muutenkin aikataulutettuun elämään tuntui aluksi lähes mahdottomalta, mutta ihmeellisesti sitä aikaa on kuitenkin löytynyt. Koska tein tätä iltaisin, tein löyhän suunnitelman jokaiselle illalle, mitä piti tehdä. Tässä kohdassa tuli todistettua, että hyvin suunniteltu oli jo puoliksi tehty. Tavaroiden kuljettamiseen ja esillepanoon kului tietenkin aikaa, mutta minun ei tarvinnut tehdä älyttömän pitkiä päiviä. Stailaus tuli tehtyä aikataulussa ja lopputulokseen olin tyytyväinen. Tästä stailauksesta aion tehdä myös seuraavan jutun blogiini.
 
 
 
 
 


Kuluneeseen viikkoon ei ole oikein muuta mahtunutkaan; aamupäivät olen ollut opettajan töissä ja illat stailaamassa.
Kotona olen käynyt kuta kuinkin vain kääntymässä ja nukkumassa. Televisiosta olen katsonut uutiset, jos sitäkään.
Vaikka viikko on ollut kiireinen, on asunnon stailaaminen ollut mukavaa vaihtelua. Huonekalujen kantaminen on ollut puhtaasti fyysistä työtä ja se varsinaisen stailaus on ollut jopa terapeuttista "sisustusfiiliksen" luomista.Nyt voin hetkeksi huokaista helpotuksesta.
Stailaushomma tuli tehtyä ja viikonloppuna ei ole tiedossa mitään ihmeellistä ohjelmaa (ellei äänestämistä lasketa).
Aion nauttia kotona olemisesta ja hetkellisestä kiireettömyydestä ihan "koko rahan edestä".
 
 
 
Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

 1. Ihanaa kun saat stailata toisen työn ohella ja pääset käyttämään luovuuttasi!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta, että tämä " sivutyö" on mukavaa vaihtelua, mutta kieltämättä päivät olivat hieman pitkiä. Onneksi tällaista rumbaa ei ole sentään joka viikko...ja nyt nautin sohvalla löhöilystä :)

   Poista