sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Aivan tavallinen viikonloppu

Sunnuntaihin on päästy ja toistaiseksi takana aivan tavallinen( ja niin mukava!!!) viikonloppu. Tässä pieni kertaus jo menneestä ja lisänä muutamia kuvia.

Perjantaina mies kotiutui Ruotsin reissusta kotiin. Lapsemme yritti sinnikäästi valvoa ja odottaa isää kotiin, mutta uni tuli väkisinkin sohvalla yhdeksän aikaa. Reissulta tuli kotiin tyytyväinen mies. Matka oli ilmeisen onnistunut. Joka päivä miehet olivat hiihtäneet n.20 km ja saalistakin oli tullut sen verran, että saivat aina päivän sapuskan tehtyä. Viimeisenä päivänä oli ollut myrskyä, mutta muuten kelit olivat olleet hyvät. Tämä oli jo mieheni kolmas reissu Ruotsiin ja ensi vuoden matka on jo suunnitteilla. Tässä kuva nuotiolta. (Mieheni on tämä mustatakkinen)

Lauantaina olimme ihan kotosalla fiiliksellä "ei mitään varsinaista ohjelmaa". Mies ja poika kävivät tekemässä päiväretken mökillä. Samalla he suorittivat pientä riistanhoitoa eli veivät peuroille viljaa ruokintapaikalle. Kun miehet olivat reissussa minä sain olla aivan rauhassa itsekseni kotona. Olipa mukavaa!!! Lauantai jatkui kotona perheen kesken saunoen ja telkkaria katsoen. Tulihan sieltä sentään lapseni lemppariohjelmaa: urheilua/ jääkiekkoa ja Putous-ohjelma.

Lauantaina aloitin kutomaan n. 30 vuoden tauon jälkeen villasukkaa!!! Eniten minua jännitti, miten saan kantapään onnistumaan. Ihme ja kumma, kyllä siitä ihan sukan näköinen tuli...tosin väärää kokoa! Olin tekemässä sukkaa lapselleni (kokoa 28), mutta jossain vaiheessa huomasin, että siitä alkaa tulla minun kokoa (eli 37). Yritys hyvä kymmenen! En missään nimessä lannistunut tästä pienestä takapakista, vaan ajattelin yrittää vielä uudestaan...joku toinen päivä.

Sunnuntaina aamu alkoi meillä vähän vaille kahdeksan. Näin vapaapäivinä aamutoimet saavat kestää meillä kauankin. Elämän pieniä nautintoja, kun kenelläkään ei ole minnekään kiire! Aamupäivällä iso- ja pikku-mies lähtivät luistinradalle ja minä jäin kotiin "huushollaamaan" eli pyykkäämään ja tekemään ruokaa (tänään tein vain jälkiruokaa, hedelmäsalaattia). Innostuin myös vaihtamaan viime viikonloppuna ostamani posliinivetimet "uus-vanhaan" lipastoomme ja mielestäni ne sopivat siihen oikein hyvin.
Tässä lipastomme vanhoilla vetimillä...
 Ja tässä uusilla vetimillä...


                                   
Ja lähikuva vetimistä... nämä oli minun mielestä LÖYDÖT!  Eivät maksaneet kuin 2 euroa/kpl.

                  

Päivällä lähdin käymään paikallisessa Prismassa ja sielläkin tein löydöt. Löysin lapselleni aidot HUOPIKKAAT ja olivat vielä -30 %...ja kassalla ne olivat vielä - 50%. En todellakaan tiedä oliko se kassaneidin virhe, mutta kotona katsoin vielä ostokuittia ja huopikkaista oli otettu hinnasta puolet pois. En ajatellut mennä valittamaan.                

Tässä kuva huopikkaista. Ehkä niille on jo tällä viikolla käyttöä, kun lupasivat tänne länsirannikollekin ihan kunnollisia pakkaskelejä...

             
                                 


Ja ei kun pihalle kokeilemaan!!! 

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihanat vetimet! Siis ne lipaston.(On ne huopikkaatkin hienot ja varmasti lämpimät, lisäksi kivan väriset, vois ostaa itsellekin noin söpöt.)Kiva kun tekee tuollaisia löytöjä (puhe kääntyi taas vetimiin), siitä saa ylimääräistä intoa taas hakea uusia ideoita ja ennen kaikkea huomata erilaista kuin aiemmin on tiennyt olevankaan. Jatka samaan tyyliin...t. Tenttu-täti-nuhanenä

    VastaaPoista
  2. Kiitos taas kivasta kommentoinnista. Onhan sitä mukava saada positiivista palautetta. Raumalla on onneksi paljon ihania sisustusliikkeitä, joista tekee välillä todella kivoja löytöjä. Yritäpä selättää se flunssa, jos se nyt tätiä vaivaa!!!

    VastaaPoista