sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Muutama fakta

1. FAKTA:
Minä olen todellakin SURKEA noissa kokkihommissa! Perjantaina saimme kuin saimmekin vietettyä lapseni kanssa elokuvaillan. Poikani oli reilun 39 asteen kuumeessa, mutta jaksoi kuin ihmeen kaupalla katsoa Autot 2-leffaa. No, minä tietenkin valmistelin kunnon leffatarjoilut; sipsejä, pussillinen karkkia ja poppareita.Tai ei niitä poppareita tullut koskaan. Tein mikrossa kaksi pussillista poppareita aivan ohjeen mukaan, mutta kummastakaan pussista ei tullut kuin muutama hassu popcorni ja lopputuloksena oli  osittain sulanut mikrokuvun kansi eikä yhtään syötävää popcornia! Hyvä minä!!! Ensi kerralla teen perinteisellä tavalla ihan kattilassa.

2. FAKTA:
Välillä tekee tosi hyvää ottaa pieni irtiotto kotoa, niin kuin minä tein lauantaina. Isäntä jäi lapsen kanssa kotiin ja minä suuntasin ystävän kanssa kaupungille. Kierrettiin kauppoja, tehtiin hyviä ostoksia  (esim. todella tarpeellinen ja edullinen naulakko) ja pidettiin terapiaistuntoa kahvilassa. Viisi (5) tuntia meni tosi nopeasti ja moni kauppa jäi vielä koluamatta. Totesimme yhteen ääneen, että näitä "naisten päiviä" pitäisi olla vain useammin. Esittelen tässä joku päivä myös "löytöni" kaupungilta, kunhan saan ne ensin viritettyä paikoilleen.

3. FAKTA:
Internet on kyllä ihmeellinen "paikka"! Tässä eräänä iltana päätin kokeilla löydänkö vanhan Hong Kongilaisen kirjeystäväni internetin välityksellä. Uskomatonta, mutta totta!! Olin kadottanut hänen yhteistietonsa jo vuosia sitten ja ilmeiseti hän myös minun. "Googlasin" hänen nimensä ja yhtäkkiä näytöllä oli hänen hääkuvansa ja tietoa hänestä ja hänen miehestään. Onnekseni hänen miehensä työskentelee Hong Kongin yliopistossa, joten sain miehen yhteystiedot sieltä. Muutaman epäonnistuneen yrityksen jälkeen sain lopultakin lähetettyä viestin hänen miehelleen ja tänään sähköpostiini oli tullut varmennus hänen mieheltään ja viesti myös kirjeystävältäni. Oli erittäin onnellinen, kun löysin kauan kadoksissa olleen ystäväni!!! Kyllä nykymaailma on ihmeellinen ja varmasti tässä asiassa tarvittiin myös hitusen onnea!

4. FAKTA:
Viikonloppua alkaa kääntyä kohti loppuaan ja viiden päivän työputki edessä. Mies lähti aamulla aikaisin sinne Ruotsiin linnustamaan ja näillä näkymin pitäis tulla perjantaina kotiin. Eli taas ollaan "yksinhuoltajana", mutta onneksi olen tottunut tähän. Tänä iltana pitäisi käydä vielä luistelemassa lapsen kanssa ja seurata presidentivaalin tuloksia. Viikolla on muutama pakollinen meno, mutta muuten pitäsi olla ihan rauhallista...kunnes toisin kerrotaan.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Hei Satu pitkästä aikaa
  On ollut niin kiireitä etten ole ehtinyt lukea juttujasi, mutta nyt sain nauraa ääneen kokkauksillesi, auto-ongelmillesi ja muille tarinoillesi. Blogiasi on kiva lukea, koska kirjoitat niin hauskasti, ilmaisusi on sangen elävää! Ja sinut tuntien, voin nähdä sieluni silmillä ilmeesi popkornipussien äärellä!
  Nyt pitää lopettaa kesken kaiken, sillä pieni kuono tönii pohkeeseen ja se tarkoittaa, että nyt lähdetään iltapisulle!
  Olimme viime lauantaina Turussa koiranäyttelyssä ja tämä pienen kuonon omistaja tuli toiseksi juniorinsarjassa. Metsästyksestä se ei kyllä ymmärrä mitään, mutta rapsutuksen se tuntee...
  Palaillaa. Tenttu-täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tenttu-täti!
   Minä olinkin jo vähän huolissani, että mihin olit "hävinnyt", kun et ollut pitkään aikaa kommentoinut. Ymmärrän kyllä, että eläkkeellä (tai siis osa-aikaisella) pitää kiirettä ja näköjään Amandakin pitää sinut liikkeessä. Terkkuja sinne myös sille vähemmän karvaiselle ystävälle :) !!!

   Poista