sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Loman loppuja...

Loppuloman yhteenvetona sopii hyvin nämä kaksi ottaamaani valokuvaa. Kuvien kanssa olen harjoitellut kuvankäsittelyä ja olkoon nämä harjoituskappaleita.


Olemme siis luistelleet ja muutenkin ulkoilleet ihan kiitettävästi. Viikonlopun aikana tuli lunta sen verran, että on päässyt tekemään ihan lumitöitä. Kivaa, kun talvi tuli viimeinkin!!!

Huomenna alkaa taas normaali arki (= työ- ja päiväkotielämä) ja on se nyt taas vaihteeksi ihan mukavaa...kun ei tullut laitettua sitä lottoakaan vetämään.

4 kommenttia:

 1. Sä olet kyllä NERO, oikea bittihurjimus!!
  Viimeinen kuva toi tosin mieleeni sisaresi ottamat kuvat silloin kun hän oli vielä paljon paljon pienempi ja kävi Amerikassa, muitako?
  Silloin katsoessamme kuvia näimme vuoren ja S:n sormen, kaupunkinäkymän ja S:n sormen, matkakaverit ja S:n sormen jne. Nyt näkyi teidän luistiet, istuitteko vai pysyittekö luistimilla?
  Hyviä löylyjä!
  t. Tenttu-täti

  VastaaPoista
 2. Tenttu-tätille tiedoksi vaan, että kuva otettiin ylhäältä alaspäin ja kuvamuokkauksessa käytettiin vähän häivytystä...se on vähän niinkuin "taidekuva"...:) TERKKUJA ESPOOSEEN!!!

  VastaaPoista
 3. Hianoja taidekuvia! Ja olet oppinut kirjoittamaan vastauksen kommentteihin :) JIPPII! Arki-työ on tosiaan alkanaut ja mukana vyörytään!
  Terkuin!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Johannallekin kommentoinneista. Joo, työviikkoa muutama päivä takana ja tuntuu todellakin siltä, että mukana vyörytään :) !!!

  VastaaPoista