keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Keskiviikon kuulumiset

Tästä on tullut enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että kirjoittelen alkuviikon kuulumisia näin keskiviikkoisin ja loppuviikon kuulumiset työstetään joko lauantaina tai sunnuntaina. Kaiken kaikkiaan tämä blogikirjoittaminen on todella mukavaa. Tästä on tullut minulle myös harrastus. Blogikirjoittamisen myötä olen seurannut enenevässä määrin myös muiden blogeja. Blogiosoitteita on tullut laitettua "suosikkeihin" jo aikomoinen lista ja pääpaino on sisustusta käsittelevissä blogeissa. Mukavaa ajankulua, mutta vie myös helposti mennessään...

Mutta siis tähän viikkoon. Viikko on mennyt täydellä vauhdilla. Töissä on ollut suhteellisen leppoisaa (jos niin nyt voi sanoa!) ja kotona arki on pyörinyt mukavasti. Alkuviikosta tuli tehtyä pitempiä työpäiviä. Oma (ja lapsenkin) aikataulu kotona lyheni kummasti ja tuntui, että ilta/nukkumaanmeno tuli todella nopeasti. Onneksi opettajien työajat ovat sentään suhteellisen inhimilliset (puhun nyt omasta työajastani) kun pääsääntöisesti olen hakemassa lastani päivähoidosta jo klo 15.00 aikoihin, eikä aamuherätyksetkään ole ihan mahdottomat. Kaikkein tärkeinpänä pidän sitä, että ehdin olemaan lapseni kanssa kotona suhteellisen pitkään ennen kuin hän menee nukkumaan. Eikä opettajan loma-ajoissakaan ole valittamista.

Tällä viikolla on näilläkin leveys- ja pituusakseleilla saanut tehdä luomistyötä...lähinnä tuota lumen luontia. Lumen määrä on pysynyt kohtuullisena, joten lumityötkin sujuvat kotipihalla vielä ihan mukavasti. Minä johdan lumenluontia 3-1 meidän perheessä. Katsotaan muuttuuko tämä tilanne talven aikana vielä toisinpäin.

Sisutusrintamalle kuuluu sen verran uutta, että se tuunattu/maalattu lipasto tuli tänään  meille ja olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Maalaus maksoi 100 euroa ja työnjälki oli erinomainen!!!  Laatikotkin oli maalattu jopa sisäpuolelta! Nyt meillä on tavallaan ihan uusi huonekalu. Vetimet pitäis vaihtaa vielä ns. kuppuvetimiksi, mutta taidan antaa olla nämä nykyiset vetimet vielä jonkin aikaa (eli 5 vuotta...). Vaihtaa sitten kun haluaa vaihtelua. Nyt puhun siis vetimistä... :)

                              Ostamani työpöytä on edelleen ruokahuoneen seinänvieressä ja näyttää tältä...
eli viikonlopuksi on tiedossa vielä hommia. Maalattu senkki odottaa astiansiirto-operaatiota ja työpöytä odottaa kasaamista. Jotta viikonloppu ei menisi kuitenkaan kokonaan kotihommissa olen suunnitellut lauantaiksi ns. estetiikkaterapia-päivän. Mukaan on lupautunut jo ystäväni Johanna, jonka kanssa me kierrämme kaikki pienet ja vähän isommatkin putiikit Vanhassa Raumassa, käymme kahvilla ja nautimme kaikista kauniista. Voi olla , että matkalla tarttuu jotain kotiin viemistä, mutta se ei ole varsinainen päivän tarkoitus, vaan nauttiminen kaikesta kauniista ympärillämme. Suosittelen lämpimästi kaikille "kanssasisarilleni".

Ja sunnuntaina pitäisi käydä täyttämässä kansalaisvelvollisuus eli käydä äänestämässä maallemme uutta presidenttiä. Poikamme 5-v. kyseli tässä eräänä päivänä, ketä aion äänestää. Minä siihen sitten selostamaan kaikkea vaalisalaisuudesta jne. Hän oli hiljaa hetken ja tokaisi sitten, että hän tietää, ketä minä äänestän. Minä tietenkin yllättyneenä kysymään, että ketä? Hän sanoi: " Sinä äänestät... (miettimistauko)...JOTAIN LAULAJAA...!!!!" Mitäs minä siihen enää mitään lisäämään. Mikäs sen laulajan ehdokasnumero olikaan?....

Ja lopuksi:
Tiedän, että moni blogini lukija on yrittänyt kommentoida minulle, mutta se on epäonnistunut, kun he eivät ole rekistöröityneet. Tiedoksi kaikille, että tässä yhtenä iltana kävin vähän muokkaamassa asetuksia ja nyt ilmeisesti kuka vaan pääsee kommentoimaan kirjoituksiani. Siksi pyydänkin lukijoitani yrittämään kommentointia uudestaan, jos ne vaikka nyt tulisi perille... odottelen mielenkiinnolla...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti