keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Niitä vierashuonekuvia

En voinut antaa periksi. Halusin nämä vierashuoneen kuvat keinolla millä hyvänsä   blogiini vielä tänään ja onnistuihan se. Ei ihan minun "perinteisen" kaavan mukaan, joten ulkoasu saattaa poiketa hyvinkin aikaisemmista julkaisuistani.

Kuten kuvista voi päätellä, keskeneräistä on ja sekavaa, mutta eiköhän tässä kevää aikana vielä voimaannuta. Toivottavasti minulla olisi kesään mennessä jotain uutta näytettävää sekä tästä virashuoneesta että työhuoneesta. Toivotaan, toivotaan, toivotaan... niinhän laulussakin lauletaan...

ja nyt minä menen nukkumaan...

4 kommenttia:

 1. Nuo elukoitten päät ovat oikeastaan tosi kauniita!
  Sisustusvinkki: ensi jouluna voit virittää niiden sarviin jouluvalot?!!
  t. Tenttu-täti

  VastaaPoista
 2. On ollutmielenkiintoista kuulostella ihmisten ajatuksia noista "sarvikkaista". Toiset tykkää ja toiset ei. Nänhän se menee elämässäkin. Mulla on vaan henk.koht ongelma, että toisena päivänämä tykkään niistä ja toisena en. Taidan laittaa ne vuoroviikoiksi seinälle ja toisella viikolla alakertaan sinne miehen "lataamoon". Asia pitäis ihan oikeasti päättää ja iskeä ne vaan seinään...kait niihin silmä tottuu...tai sitten ei...tai...tai...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottaisiko jos laitat niille silmälaput? Yksin ollessa voi mielikuvitus lentää ja silloin tuntuu, että ne seuraavat liikeitäsi...!!!

   Poista
  2. Tenttu-tätille kiitos vinkistä...kenelle ne silmälaput pitikään laittaa mulle vai noille elikoille...heh,heh!!

   Poista