lauantai 19. toukokuuta 2012

Miniloma

Minilomamme alkoi keskiviikkona. Töiden jälkeen keräsimme kimpsut ja kampsut. Kaupan kautta suuntasimme mökille. Keskiviikko meni "kotiutuessa" ja poika halusi aloittaa pienen Lego-projektin.


                                          Tässä joutui jo isän insinööritaidotkin koetukselle.


Torstai aamuna jatkettiin rakentelua, ensin äitin voimin ja sitten isä jatkoi vielä. Tässä rakennelma on vielä kesken, mutta kyllä me se yhdessä saatiin ihan valmiiksi asti. Yhteistyö on voimaa...ja leikkiminen kivaa!!!

                              

Torstai oli sateinen, kylmä ja suttuinen. Eikä minua huvittanut mikään!!! Minun päiväni meni tekemisen puolesta ihan "plörinäksi", mutta onneksi mies oli ahkera ja sai tehtyä kaikenlaista pientä minunkin edestäni.

Perjantaina ryhdistäydyin ja ryhdyin siivoamaan  vierasmajaa/pikku mökkiä talven jäljiltä.


                                                Imurointi ja pieni tuuletus teki oikein hyvää.


                      Kyllä minun tuli vähän mööpliseerattuakin. Toin (toisen)TV:n päämökistä tänne.


Pari hyllyä ja yksi seinälamppu jäi vielä asentamatta. Kulmakaappikin tarvitsisi valkoista maalia pintaan. Jos vaikka tänä kesänä vielä ehtisi...Pukuhuoneen puolella siirsin senkin ikkunan eteen  ja mielestäni sain kalustuksen yhteneväisemmäksi ja kivemman näköiseksi. Tulipahan taas siivottua kunnolla. Isäntä pesi saunan vielä meidän saunomisen jälkeen.Perjantai ei ollut sää puolesta lämmintä, mutta silti uskaltauduin vähän pihalle hommiin. Mies siivosi rantaa, minä kukkapenkkiä (luit aivan oikein!) ja vähän tuli myös haravoitua.

Pihan siistiminen jatkui myös tänään lauataina lähinnä haravan avustamana. Syömisen jälkeen meinasi tulla kiire, kun mökki oli vielä imuroimatta, pihahommat vähän kesken ja Suomen peliä olisi pitänyt ehtiä vielä katsomaan kotiin. Vähän myöhästyttiin alusta, mutta eipä olisi haitannut, vaikka olis jäänyt koko peli katsomatta...

Mökkeilyyn tulee vähäksi ajaksi taukoa, ainakin minun osaltani. Ensi viikonloppuna olen "karttakepin katkojaisissa" ja "Flikkatte Vitosella" työporukan kanssa. Seuraavana viikonloppuna isäntä lähtee metsästysreissulle ja sitä seuraavana viikonloppuna meille tulee Virosta mökkivieraita meidän mökille. Viimeksi mainitusta syystä  meidän piti siis minilomallammekin vähä urakoida ja siistiä nurkkia. Tunnustetaan, että muuten olisi hommat jäänyt tekemättä. ;)

Huomenna vielä viikonloppua jäljellä ja sitten valmistaudun kahden viikon "piinaviikkoihin". Voi olla, että näillä sivuilla on vähän aikaa hiljaisempaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti