tiistai 1. toukokuuta 2012

Terveiset pakkotyöleiriltä!!

Näin vapunpäivä kunniaksi on meilläkin tehty mökillä töitä. Nämä kuvat ovat kyllä jo eiliseltä päivältä, mutta tänään on jatkettu samalla työmaalla.
Kohteena tällä kertaa laituri ja ranta. Nyt  tehdään laituria, versio numero kolme. Meillä laiturin  keskimääräinen käyttöikä on noin seitsemän vuotta ja sitten pukkaa uusia suunnitelmia eli laituri puretaan tai sille tehdään jotain muuta. (Ihmekös tuo, että työt ei mökiltä lopu...!!!)


Viime syksynä kaivinkone kävi muljaamassa rannan uuteen uskoon. Vanha laituri purettiin ja rantaa  maisemoitiin isolla kauhalla. Nyt tehdään siis hienosäätöä...


Tällä työleirillä käytetään lapsityövoimaa... :)

Kyllä suomalainen kivi on kaunista! 
Ja tähän kohtaan pitäisi tulla uimarantaa. Haaveilemme oikein hiekkarannasta. Rantalelu näyttää olevankin jo valmiina.
Tähän päälle tulee laudoitusta ja "rantatuoleja". (Kukahan niillä ehtii istua, kun kaikkea muutakin projektia pukkaa...?)

 
Meidän rannan rajalla on kasattu eräänlainen aallonmurtaja. Johonkin tähän rantaan pitäisi tulla vielä ponttoonilautta, joka toimii samalla laiturina, mutta sen sijainti on minulle vielä arvoitus. Mahtaakohan mieskään tietää.


 
Komeet on suunnitelmat. Seuraavaksi tuleekin varmaan jo asfalttia!!!!

3 kommenttia:

 1. No tulin heti vastavierailulle :) Siis nää sun kuvat on aivan ihania!!! Haluaisin oppia tummentamaan tai vaalentamaan nuo reunat samalla tavoin - onko sulla käytössä joku muu kuin photoshop? ...ja täältä löytyy selvästikin myös kivifani:)
  Mukavaa viikon jatkoa♥
  Halein Ulla

  VastaaPoista
 2. Hei Ulla!!
  Mä käytän Picasan ilmaista kuvankäsittelyohjelmaa. Käyttö on erittäin simppeliä, mutta niinhän on käyttäjäkin.Latasin siis ihan netistä suoraan omalle koneelle. Minun mielestä erittäin kätevä ohjelma. Kokeilepa sitäkin.
  Terkuin, Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kokeilla - kiitos vinkistä :)
   Mukavaa viikonloppua ♥

   Poista