perjantai 11. toukokuuta 2012

Pikku-LitmasiaMeillä jalkapallokausi on jo alkanut. Tämän viikon keskiviikkona oli tämän kevään/ kesä toinen harjoituskerta. Kentälle oli kokoontunut suuri joukko innokkaita jalkapalloilijoiden alkuja. Meidän jälkikasvumme on jo mukana kolmatta kesää ja aikaisin keväällä hän jo ilmoitti, että menee taas pelaamaan "Lilliputteihin"Aluksi kuunneltiin ohjaajan/valmentajan ohjeita...Sitten lämmiteltiin ja sitten tehtiin erilaisia tekniikka- ja pallonkäsittelyharjoituksia.
Välillä käytiin kentän laidalla juomassa.

 
Viimeiset 15 minuuttia päästiin tosi toimiin eli pelaamaan. Poika sai peliliivin, jonka selässä oli tietenkin Litmasen pelinumero. Peli oli tasaväkinen ja lopputulos 2-1 pojan joukkueelle. Pelaaminen on vielä iloista leikkiä ja liikunnan riemua. Ensi viikolla keräännytään taas Äijänsuolle harjoittelemaan, jos jostain näistä tulisi vaikka tulevaisuuden "Litmasia".


P.S Tämä kirjoitus on toinen postaus samasta aiheesta. Onnistuin poistamaan (eli hävittämään!!!) edellisen postauksen lopullisesti. Kirjoitin siis tämän jutun uudestaan, samoilla kuvilla, mutta varmasti eri tekstillä. ("tietokonesähläri" iski jälleen!!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti