keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Elämän pieniä nautintoja

Alkuviikko on ollut todella kiireistä ja työntäytteistä aikaa. Työpäivät ovat venyneet normaalia pitemmiksi ja töitä on pitänyt jatkaa vielä kotonakin. Kaiken kiireen keskellä on hyvä ottaa itselle pieni "aikalisä", niin kuin minä tein tänään.

Ruoan jälkeen poika meni tekemään omia juttujaan ja minä sain myös pitää pienen hengähdystauon (ennen kuin lähdimme koko perheen voimin jalkapalloharjoituksiin). Minun elämäni (pieniin) nautintoihin kuuluu esimerkiksi kunnon jäätelöannos...


                                                  ...jota maustetaan suklaapaloilla,


                                               lisähöysteenä kuppi kuumaa kahvia...Pienen tauon kruunaa tänään postilaatikkoon tulleet lehdet. Vaikkei niitä ehdi juuri sillä hetkellä lukemaan, niin selailukin auttaa siirtämään ajatukset työasioista johonkin muuhun.Suosittelen edellä mainittua "reseptiä" muillekin, toimii ainakin minulla. Päivän kruunaa saunominen. Tänää saunottiin koko porukalla ja höpötetiin "niitä näitä". Kaikessa yksinkertaisuudessa - elämän pienet nautinnot löytyvät helposti tästä arjesta. Elämyksiä ja hyvää oloa ei tarvitse lähteä hakemaan kovinkaan kaukaa, kun ne löytyvät ihan täältä kotoa, pienistä asioista.

Uudella energialla loppu viikkoon. "Piinaviikot" alkavat olla puolessa välissä...huh,huh!!


2 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa vierailulla..ja olikin paljon juttua luettavana ja kuvia katseltavana :)
  On sulla kyllä mahtavia kuvia täällä...ja kummasti iski tuo jädenälkä...oliskohan pakastimessa mitään...
  Jätskikelejä toivotellen <3 Ulla

  VastaaPoista
 2. Hei Ulla. Kiva, kun poikkeat täällä. Minä kuulun sinun blogisi vakiolukijoihin, vaikka en ole kirjautunut/liittynyt (jostain syystä?) lukijaksi. Kuvista vielä...kyllä kaikki kehut kuuluu kuvankäsittelyohjelmalle...ei ne näytä "normaalina" juuri miltään, mutta kun vähä rajaa, sumentaa ja muuten vaan fiksailee, niin saa ne näyttämään ihan kivoilta.Mukavaa hommaa sekin.
  Mukavaa toukokuun loppua sinulle! Terkuin, Satu

  VastaaPoista