maanantai 11. kesäkuuta 2012

Ex tempore

Palataan vielä hetkeksi viikonloppuun. Sunnuntaina lähdimme koko perhe "apupoika- Jessellämme" vahvistettuna Riihimäen erämessuille. Matka oli "ex tempore"- reissu, mutta mukava sellainen.

 
Pojan matka sujui mukavasti, kun kaverina taka penkillä olivat Jesse ja iPad. Forssassa pysähdyttiin mennessä syömään...Hesellä tietenkin.


              Riihimäellä auto jätettiin parkkipaikalle ja matkamme jatkui linja-autolla messupaikalle...           Perillä oli paljon katsottavaa ja ihmeteltävää. Päästiinpä maistamaan oikein nokipannukahvia...Poikaa kiinnosti kovasti "koulutuskarhu" (täytetty karhu!), jonka avulla kuulemma koulutetaan koiria karhunmetsästykseen. Itse karhu oli jo melko kärsinyt kohtalostaan. Sillä oli jo aika monta kohtaa paikattuna.                       Allasalueella tutustuimme kalastuksen hienouksiin ja mm. perhokalastukseen.


                          

                                            Ja nähtiin altaassa ihan suomalaisia kaloja "livenä".Näytteilleasettajia oli paljon. Tässä vain osa näyttelyalueesta ja pääkadusta. Tämän kadun varrella sijaitsi mm. laksritsimyyjät...:)                                       
                                                        Välillä tietenkin tankattiin letuilla.


                 Nähtävää oli paljon. Yhdessä näyttelyteltassa oli esillä mm. täytettyjä eläimiä ja trofeita.

 
                                                 Ihanan söpö ilves (vaikka peto onkin!).Koko päivä meni reissussa ja kivaa oli. Sää paikanpäällä oli hyvä, joten mikäs meillä siellä oli kierrellessä. Mies ja Jesse löysivät itsellensä metsästystavaraa, poika sai lakritsia (!) ja minä olin  vain "hengessä" mukana. Kesäloman ensimmäinen reissu oli siis tehty...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti