sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Vielä vähän juhannuksesta


Juhannus on tältä vuodelta juhlittu ja vietetty. Meillä se sujui hyvinkin rauhallisesti. Meidän mäessä ei "juhannusjuomat virranneet", mutta kyllä saunan jälkeen oli mukava laittaa itselle kauniin näköinen juhannusjuoma.

"Sini-siskonen" jäi aattona yöksi (ja pikkuveljensä iloksi) ja juhannuspäivän aamuna aamuaurinkoiselta terassilta löytyi tällainen mytty...Siellä sisarrukset loikoilivat ja koekäyttivät siskosen makuupussia...... ja oli meiningeissä tietenkin mukana siskosen koira, Alma.Almalla olikin tärkeä tehtävä vahtia (ja haukkua) kaikkea ympärillä liikkuvaa.Osa porukasta kävi myös metsäkävelyllä ja tuomisena oli kaksi kaunista kimppua luonnonkukkia. Pienempi kimppu tuotiin sisälle.
Ja suurempi kimppu sai jäädä koristamaan terssin pöydälle.


Kauniita ovat...sanonpahan vaan!!!


Tässä vielä kuvia "Laakonpassin juhannusajoista". Poikamme innostui crossailemaan terassia ympäri...

Huomenna edessä siis/ taas arki. Meillä ei pojan kanssa ole tiedossa mitään suunniteltua ohjelmaa alkuviikoksi eli lomailu jatkuu. Huomenna voisi käväistä kaupungilla vaikka alennusmyynneissä...

Tulevalla viikolla olisi tiedossa 3-vuotisjuhlat ja lapsenvahtina olemista...eikös siinä ole ohjelmaa jo yhdeksi viikoksi...?!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti