tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kukkaloistoa

Vihdoinkin juhannusruusut kukkivat ja muutenkin on havaittavissa kukkaloistoa...tosin ei meidän pihalla vaan naapurin!!! Aidan toisella puolella väriloistossa ovat komeat unikot.


Nämä ovat hieman jo sateen voimasta kärsineitä, mutta silti tosi kauniita.Ja juhannusruusut todellakin kukkivat täydellä voimalla naapurissa.Voisin kelpuuttaa juhannusruusun meidänkin pihalle.Tässä vielä sateen kastelema kukka.Meilläkin on/oli juhannusruusu, mutta vain virkattuna mattona. Tämän mallin nimi on ihan oikeasti "Juhannusruusu".Sain maton siis valmiiksi, mutta valitettavasti trikookude loppui hieman kesken. Ulkoreunaa piti mukailla. Alkuperäisessä versiossa ulkoreuna on "pitsisempi".


Tästä tuli läpimitaltaan myös pienempi kuin alunperin olin suunnitellut. Tämän maton läpimitta on n. 90 cm. Olin suunnitellut tekeväni 110-130 cm kokoisen, mutta minkäs teet kun käsiala on pikkasen piukempaa (!) ja materiaali loppuu eikä lisää ole saatavilla. Tässä kävi melkein niin kuin sadussa, jossa hiiri alkoi tehdä housuja... Tässä tarinassa ei tullut eteisen mattoa, mutta tuli vessan matto (tai jotain).Annoin tämän miehen vanhimman pojan uuteen kotiin tupaantuliaislahjaksi. Samalla juhlittiin heidän prinsessan syntymäpäiviä. Päättäköön he, mihin kotona maton sijoittavat. Vaikka sitten sinne vessaan.

3 kommenttia:

 1. Wau, mikä matto Satu! On ihanaa lukea teidän kesästä :) Tulee hyvä mieli. -Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Linda!
   Oi, kun oli kiva yllätys, että sinäkin (ehdit) lukemaan tätä ja kommentointi on vielä kivompaa!!! Joo, matto on minunkin mielestä hieno. Minä haaveilen,että saisin tehtyä vähän isomman maton kuin tämänkuvassa olevan. Se tulisi meidän olohuoneeeseen, mutta tänä kesänä se ei valmistu. On sen verran kaikkea muuta. Nautitaan kesästä ja yritä sinäkin hengähtää jossain välissä ja nauttia auringonpaisteesta. hymyillään, kun tavataan...tai vaikka halataan!!! :)
   Terkuin, Satu

   Poista
 2. Juu, olen ollut ihan lomaillen vain. :) On ollut ihana kesä. Näin tehdään! :) Linda

  VastaaPoista