perjantai 1. kesäkuuta 2012

Jo joutui armas aika...

eli meillä (pojalla ja minulla) on sitten loma alkanut. Viimeinen viikko oli kovin "juhlavoittoista". Oli työn puolesta kevätjuhlat ja torstaina vietettiin päiväkodissa omia juhlia. Juhlat poikkesivat kivalla tavalla perinteisistä juhlista.



Kokoonnuimme pienellä porukalla päiväkodin pihalle, jossa aluksi laulettiin muutama laulu. Sen jälkeen lähdimme kiertämään eräänlaista temppurataa. Vanhemmat osallistuivat tekemisiin yhdessä lasten kassa.



Suorituspaikkoja oli monta, yksin ja yhdessä suoritettavia. Yläkuvassa heitetään häntäpalloja renkaan läpi ja seuraavassa kuvassa on "hämähäkinverkkoa".



Tässä yritetään pudottaa ämpärit pallolla. Nurmen perhe kokeili myös "Ryhmäpommitusta"...


Lopuksi keräännyimme vielä laulamaan ja muistamaan kouluunlähtijöitä. Illan päätteeksi lapset saivat vielä jäätelön ja mehua.


Oli todella mukava ilta. Säänhaltijatkin olivat meidän puolellamme. Aivan juhlan viime minuuteilla alkoi taivaalta tihrutella vettä.

Tällä viikolla päiväkodissa juhlittiin myös kesällä syntymäpäiviään viettäviä. Poikamme sai asiaan kuuluvasti hienon kilpa-autoaiheisen onnittelukortin...


Kesälomien jälkeen (ne vaivaiset 10 viikkoa!!!) meidän poikammekin on esikoululainen ja alkaa ihan oikeasti viimeinen päiväkotivuosi. Kyllä tätä äitiä ajatus hirvittää!!!

Tänään olin vielä itse töissä, mutta lapsi pääsi viettämään mummin luokse laatuaikaa. Hän oli siellä tokaissut, että "Päiväkodissa on muuten ihan kivaa, mutta mä en tykkää askartelusta". Minun on siksi tähän lopuksi pakko pistää yksi kuva kevään viimeisimmistä  pojan askarteluista. Aivan ihanan hellyyttävä amppari.



Suomen kesä on toistaiseksi ollut niin kylmä, että amppareita ei todellakaan näy missään muualla kuin pojan huoneen ikkunalla roikkumassa. Meillä kotona lämmityskausi piti tänään aloitaa uudelleen, joten puuhellaan ja takkaan pistettiin tuli pesään!!! Kyllä nyt taas tarkenee...



                        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti