tiistai 19. kesäkuuta 2012

Tämän päivän toinen postaus

Sadepäivä on ollut ihan mukava. Iltapäivällä sää poutaantui hetkeksi ja illemmalla lähdimme pojan kanssa vielä pienelle tunnin mittaiselle iltalenkille. Poika tuli pikku-pikku -pyörällä (hänen mukaansa crossipyörä) ja minä kävelin reippaasti perässä.


Poikamme uskalsi viime viikolla kokeilla ajamista ilman apupyöriä ja onnistuihan se ensi yrittämällä aivan loistavasti! Seuraavaksi pitäisi isommasta pyörästä ottaa apupyörät pois.Iltalenkkimme suoritimme turvallisesti pyörätiellä.Tämän polun varrelta bongasimme sateen jäljestä kotiloita ja todella isokokoisia etanoita. Olisi varmaan pitänyt poimia etenat talteen ja tarjota miehelle öljyssä ja valkosipulissa paistettuna...sen verran komiat oli etanat...YÄÄÄKKK!! (Tämän polun vieressä on kauppapuutarha eli etanat ovat ilmeisisti sieltä "kotoisin".)Matkan varrella oli myös tunneliYlämäkeä oli sen verran loppumatkasta, että pienen miehen piti jo menopeliänsä taluttaa. Mutta kotiin päästiin ja perillä oli tyytyväinen poika (ja äiti). Olipa kiva iltalenkki!

Minä innostuin sadepäivän kunniaksi (?!) aloittamaan virkkaushommat, mutta ennen sitä oli pienoinen (ongelma)vyyhti selvitettävänä. Tästä se sitten lähti...


Yli kaksi kiloa trikookudetta sen tuhannen solmussa......mutta hetken kuluttua kuteet olivat somasti kerällä.


Ja sitten varsinainen virkkaushomma pystyi alkamaan!!!


Viimeisestä virkkaustyöstä onkin kulunut jo aikaa. Taisi olla viime syksynä ja sen jälkeen innostuinkin tekemään niitä villasukkia vähän kaikille. Tästä pitäisi tulla iso matto. Samanlainen minkälainen meillä on jo makuuhuoneessa.


Tämä on vaihteeksi taas tosi mukavaa hommaa ja kirjaimellisesti koukuttavaa. Ei meinaisi millään malttaa pitää taukoja.


Tosin kädet tässä on jälleen tottumattomuuttaan koetuksella.


Nyt täytyy laittaa lapselle iltapalaa ja sitten nukkumaan. Telkkaristakin alkoi tulla mun lemppariohjelma (Huvila ja huussi-ohjelma). Jos ehtisi katsomaan sitäkin vaikka toisella silmällä.


Tämä sadepäivä olikin ihan "tuottoisa" päivä, ainakin postauksien kannalta. Minulla jäi vielä muutama kuva/aihe laittamatta, mutta taidan palat niihin huomenna." Ei makeaa mahan täydeltä"... eli huomiseen!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti