sunnuntai 12. elokuuta 2012

12. hääpäivämme

Tänään on tullut kuluneeksi jo 12 vuotta, kun menimme naimisiin. Olemme naureskelleet, että eikös elinkautinenkin ole 12 vuoden pituinen...;). Yhteiseen matkaan on kuulunut sekä ylä- ja alamäkeä, tyyntä ja myrskyä. Kaikesta olemme kutenkin (tähän asti) selvinneet ja tänään voimme juhlistaa yhteistä taivalta.

Sen verran hääpäivästämme on aikaa, että silloin otettiin vielä paperikuvia eli seuraavat kuvat on otettu suoraan kuvista. Kuvat ovat vähän epäselviä eikä sekään välttämättä ole paha asia...heh,heh! Palataanpa hetkeksi vielä noihin ikimuistoisiin hetkiin...Tuore aviopari.Hääjuhlamme jonkinlaisena teemana oli pihlaja (= pyhä puu) . Näkyi juhlan koristelussa ja hääkimpussa.
Juhlapaikkamme sijaitsi meren äärellä paikallisen pursiseuran tiloissa. Tuona päivän myös satoi, mutta se ei meitä haitannut ollenkaan...mikä ihana päivä!!!
Tänään sain lahjani heti aamulla. Mies oli salakuljettanut sen mökille...Olen "hulluna"kelloihin  ja jälleen mies osasi ostaa minun näköisen lahjan. Tykkään tästä kovasti. Miehellenihän minä annoin jo viikolla sen kapselikeittimen ja se on ollut kovassa käytössä...


Tästä  jatketaan yhdessä eteenpäin. "Päivä kerrallaan"...niinkuin sovimme seurustelumme alkumetreillä. Päivää juhlistamme meidän tyylimme...menemme koko perhe pizzalle!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti