lauantai 25. elokuuta 2012

Kotoilua?

Palasin eilen illalla puoli kymmenen aikaa illalla Jyväskylän reissusta. Olin siellä muutaman työkaverin kanssa erään hankkeen velvoittamana ja perjantaina osallistuimme "Opetuksen ja kasvatuksen"- päiville. Mielenkiintoisia asisoita ja luentoja oli molempina päivinä eli ei nyt ihan turha reissu ollut. Seuraavaksi lähdemmekin hankkeen innoittamana Ouluun.

Tämä päivä on mennyt "kotoilun" merkeissä. Eli matkakassit on purettu, pyykkiä pesty, ruokaa laitettu (ja syöty), "keskilattiasiivous" suoritettu ja vähän on töitäkin tullut tehtyä...eikös tämä kaikki ole sitä kotoilua...??!!

Tänään luulin, että lähdemme viettämään Venetsialaisia mökille, mutta ainakaan vielä ei ole sinne ehditty. Voipi tuota olla, että kesäkauden päättäjäisiä vietetäänkin poikkeuksellisesti täällä maissa vähän matalammalla profiililla.


Meidän pihalla on monen vuoden jälkeen taas kukkimassa jotain...


Alkukesästä istuttamani hortensiat kukkivat! Kukkiminen ei ole runsasta, mutta voi, kuinka iloinen olenkaan tästä tapahtumasta!!!
 
 Hortensia kuuluu lempikukkiini ja nyt nautin siitä, että tämä kukkii meidän pihalla.
 
 
 
 
En raaski (ainakaan vielä) leikata kukintoja sisälle...niitä kun on niin vähän ja näyttävät niin kauniilta pensaassakin.
 


Toivottavasti ensi kesänä näitä olisi vielä enemmän.
 
 
 
Poikani oli torstaina päiväkodissa askarrellut tällaisen hienon kranssin...
 
 


Vähän rautalankaa ja ruusunmarjoja...
 
 


Kranssi on mielestäni herkullisen värinen...
 
 


...ja siksi se päätyikin koristamaan keittiötämme.
 
 
 
Viikonloppumme sujunee rauhallisesti kotoillen. Vaihteeksi tämä on ihan mukavaa. Sisustusinspiraatiota olen odotellut, mutta ilmeiseti työn aloitus loman jälkeen ja arkeen palaaminen ovat vieneet tästä naisesta "mehut". Itseni tuntien, en ole kovinkaan huolissani tästä pienestä "sisustus tauosta".
 
Viikonlopun jatkoja kaikille!
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti