keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kahvi-hifistelyä

Meillä on tulevana sunnuntaina 12. hääpäivä ja minä tein eilen illalla Prismassa pikaisen ostopäätöksen ja ostin miehelleni (ja minulle) hääpäivälahjaksi "kapselikeittimen". Hän kun ihan oikeasti pitää erikoiskahveista.
Minun valinta kriteerini olivat helpot. Laite ei saanut olla kovin iso, sen tuli olla helppokäyttöinen ja hinta-laadultaan passeli. Päädyin siis ostamaan Nescafè Dolce Gusto -mallistosta tämän Piccoolon...mahtuu myös sinne kaapin perukoille, kun alkuinnostus hiipuu :)Tänään koevalmistin ja maistoin ensimmäisen satsin ja hyvin se onnistui! Minä jopa innostuin laitteesta!!! Sen käyttäminen on todella helppoa.Kaupan päällisiksi tuli neljä laatikkoa eri kahvimakuja.
Tänään olen juonut kupin cappuccinoa ja kupin grande mild -kahvia ja molemmat olivat hyviä.Itse keittimen laatikossa oli mukana myös kahvikapseleita. Nämä on vielä korkkaamatta, mutta eiköhän nämäkin tule maistettua...Ainakin chococino (ruskeat kapselit) kuulostaa herkulliselta. Tästä alkoi kahvi-hifistely!


Seuraavaksi minun täytyy ratkaista, missä keitintä pidetään ja miten säilytetään kapseleita. Laatikoita en halua säilyttää työpöydällä niin kuin nyt, mutta tähän operaatioon tarvitaan inspiraatio/järjestely-kohtaus...ja sitä minulla tänään ei ole!


Poika kotiutui tänään Turusta ja katselee innoissaan lasten TV-kanavaa. Illalla olisi tiedossa vielä jalkapalloharjoitukset ja sauna. Pihaakin pitäisi laittaa, mutta nyt ei jaksa. Odottelen inspistä siihenkin... auttaisikohan kuppi kahvia?


6 kommenttia:

 1. JAAHAS nyt van odottelemaan kahville-kutsua :D ha-haa! Voin tuoda pakastemansikoita ;) ...joskos vaikka tarjottais vohveleita kahvin kera :D

  Piha näyttää extra hyvältä! JA aivan ihana on tuo veljen mökki!!!!

  Nautinnolisia kahvihetkiä loppulomanpäiviksi. Mukavaa!

  J

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Nyt tuli paineita, kun täytyy tehdä vohveleitakin...noh, eiköhän se järjesty,mutta älä ihan lähiaikoina odota kutsua. On meinaan sen verran ohjelmoitu tämä elokuun puoliväli...ja tuo työkin pitäisi aloittaa...KÄÄK. Pihalla hommat etenee. R on ostamassa terssin pohjia...jos vaikka ehdittäisi pitämään terassin avajaiset!!! Kutsu tulee naapuriin!!! TYÖNILOA!!!!
  T: Satu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HMMMM...kutsu tu lee naapuriin. Olen se toinen J !!!
   Tässä linkki aiheesta terassi...hianoa http://ellit.fi/koti-ja-sisustus/sisustusideoita/terassi-ja-piha/kesaterassit-sisusta-takapihan-patio-tyylikkaasti

   Poista
 3. No terppa vaan!!! Ja sorry sekoilut...

  Se on kiva kun molemmat J:t vastaa anonyymeinä, niin em mä tiedä kummalle vastaan. Lähetän kutsun siis molemmille ja taidan laittaa valkkarinkin kylmenemään. R teki tänään jo terassin pohjia.

  Kiitos terassin sisustamis linkistä. Täytyypä käydä kurkkaamassa..

  T: Satu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toinen J.:)
   Meille on siis tiedossa hyvää kahvia, vohveleita mansikoilla ja vielä valkkariakin.
   Kutsua odotellessa :)

   t. naapurin J.

   Poista
 4. Hei vaan toinenkin J.!

  Juu, katsotaan saadaanko terassi vielä tänä vuonna valmiiksi...voin mä kutsua kahville ilman terassiakin...:)

  VastaaPoista