torstai 9. elokuuta 2012

Nakkilan nurkilla

Tänään lähdimme sukuloimaan siskoni luokse Nakkilaan. Mukaan lähtivät äiti-mummi, poika ja serkku-/kummipoika. Matkan teko oli leppoisaa, kun takapenkillä pojat pölöttivät kilpaa.
Siskollani on komea maatalo Nakkilassa, Tattaran kylässä. Tässä kuva päärakennuksesta. Tila on ollut saman suvun hallussa jo yli 300-vuotta.
Päärakennus kuvattuna toiselta suunnalta.

Pihapiirissä on myös tämä vanha torppa, joka on kuulemma niin huonossa kunnossa, että sitä ei kannata enää kunnostaa.  Täällä on ilmeisesti asuneet piiat ja rengit aikoinaan.
Vein siskolleni viemisenä ulkokrysanteemin peltiämpärissä.

Talon toiseen päätyyn on rakennettu iso uima-allas terasseineen ja täällä serkkupojat viettivät aikaa uimalla. Mukana oli vähän "isompikin" serkkupoika uimavalvojana (minun toinen kummipoikani).Uimakellukkeet jäivät kotiin (tai oikeastaan mökille), mutta onneksi talosta löytyi sopivat pelastusliivit.Reissulla käytiin moikkaamassa serkkutyttöä ( ja lapseni kummitätiä) "asemalla". Kyllä kannatti mennä sillä siellä tarjottiin ilmaiset ranskalaiset ja juomat. Hyvältä maistuivat.


Vierailu jäi melko lyhyeksi, koska meillä kaikilla oli vielä muuta menoa täksi päiväksi, mutta tulipahan käytyä edes kerran kesässä. Tässäkin reissussa oli jo aikataulullista sovittamista, mutta onneksi sopiva aika löytyi. Kivaa oli. Terkkuja siskolle ja sen perheelle!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti