tiistai 28. elokuuta 2012

Tunnelmointia...

 
Kaksi päivää on ollut enemmän tai vähemmän syksyisiä. Kesä taitaa olla ohi, vaikka se ei kunnolla ehtinyt alkaakaan...
 
Olen oikein "lamppu-ihminen". Hämärän tultua sytyttelen kotona lamppuja, mutta en missään nimessä kattovalaisimia, vaan erilaisia pöytälamppuja. Pidän hämyisestä tunnelmasta ja siksi syksykään ei tunnu pahalta, vaan päinvastoin.
 
 
 
Vaihdoin tässä muutama ilta sitten pöytälamppujen paikkaa...
 
 

 
Tämä lamppu on häälahjamme, vain lampun varjo on vaihtunut. Lamppu siirtyi olohuoneesta senkin päälle ja on ehkä hivenen liian iso tuohon paikkaan.
 Valo on kaunis ja se antaa juuri sopivasti tunnelmaa huoneeseen...

Keittiön laatikoston päälle, ikkunan eteen tulee AINA syksyisin joku pöytälamppu. Tämä lamppu siirtyi ruokahuoneesta...ja on myös hieman liian iso....hmmm!
 Tämä lamppu on ostettu aikoinaan IKEAsta...ja nyt pitäisi ilmeisesti päästä kauppoihin täydentämään pöytälamppukokoelmaa.
 


Eteinen kaipaa matalaa ja hyvin valaisevaa lamppua ja olen ajatellutkin hankkia BLOK-valaisimen...tosin se ei ole ensimmäisenä hankintalistalla, jos toisenakaan...

Talon laajennuksen myötä näitä lampun paikkoja on näköjään tullut lisää. Meillä on ruokahuoneen, olohuoneen ja makuuhuoneen yleisvalaistus hoidettu spottilampuilla ja himmentimillä eli näissäkin huoneissa voi luoda mukavia tunnelmia ilman pöytälamppujakin...

...ja onneksi on näitä kynttilöitä, joilla taatusti saa kunnon tunnelmoinnit aikaan.Tunnelmallista tiistaita!!!
 
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti