torstai 30. elokuuta 2012

TORSTAITA VAIN!

Työviikko alkaa olla kohta takanapäin. On ollut jälleen melkoisen kiireinen viikko töissä ja ainakin toistaiseksi laitan sen "alkusähellyksen" piikkiin. Tänään on tämän viikon ensimmäinen ilta, jolloin ei ole mitään ylimääräistä ohjelmaa. Poika nauttii olostansa sohvalla ja minä tässä koneella. Myönnetään kyllä , että muutama minuutti sitten luin vielä sähköpostiani ja tein työjuttuja, mutta nyt ollaan loppu ilta vapaalla...mieskin on työkaverinsa kanssa sorsastamassa mökillä.
 
 
 
Eilen käytiin miehen kanssa pikaisesti huonekaluliikkeessä katsomassa huonekaluja yhteen projektiin (kerron tästä myöhemmin) ja sieltä tarttui mukaan......tämä ihana puukori, hinta vain 18 euroa.
Vielä kori on tyhjä, mutta tälle löytyy varmasti käyttöä tässä syksyn aikana.
 
 


Hauskinta tässä asiassa on se, että minä olen katsellut samaa koria, mutta mies ihan päätti ostaa tämän korin meille. Onkohan meillä jo liian samanlainen maku?


Samasta liikkeestä poika bongasi tämän...
...pöytälamppu omaan huoneeseen.
...ja niin RETRO!!


Samalla reissulla tuli mukaan uusi harmaa sängynpeitto, mutta siitä minulla ei ole kuvaa, koska se meni vähäksi ajaksi lainaksi toiseen paikkaan (tästä asiasta myöhemmin...). Kaikkein kivointa tässä reisussa oli se, että mies teki tällä kertaa nämä hankinnat ja minä vain myhäilin tyytyväisenä vieressä.

Eli kyllä täällä kotona nyt vähän jaksetaan sisustaa, vaikka tuo työ vähän viekin voimia. Tänään aion vielä lukaista/vilkaista uusinta Talo & Koti-lehteä...
Selatessani lehteä huomasin meidän tyylisen olohuoneen, jota oli piristetty keltaisella värillä. Kivan näköistä muutenkin.
 
Viikonloppu häämöttää jo lähellä ja tiedossa miehen kanssa yhteistä projektia sekä  yhdessäoloa perheen kesken. Mikäs sen mukavampaa.
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti