tiistai 7. elokuuta 2012

Pihalla tapahtuu

Eilinen päivä oli sen verran ohjelmoitu, etten ehtinyt päivittämään blogiani. Mutta nyt täällä ollaan taas.

Pihallamme alkoi pienen kesätauon jälkeen taas tapahtua...

Paikalle tuli vähän järeämpää kalustoa ja kolme kuorma-auton lavallista harmaata sepeliä...eli ei tullut sitä asfalttia!
Kaivinkone levitti sepeliä ripeää tahtia ja me miehekkeen kanssa lapioimme ja haravoimme reuna-alueilla. Nurmikon rajat jäi vielä suoristamatta, mutta taidan suosiolla jättää homman ensi kevääksi. (Huom! Grillin paikka ei ole keskellä nurmikkoa. Se siirrettiin vain pois autokatoksesta.)
Kyllä piha tuli heti paremman (=valmiimman) näköiseksi.

Tämäkuva on otettu kadulta sisääntulolle päin...ja mieshän se siellä maalailee sokkelia.
Pihasta kaivettu kivi siirrettiin samalla oikealle paikalleen etupihalle, vanhan kaadetun koivun paikalle. Kiven ympärille pitäisi tulla vielä koristekiviä ja jotain kasveja. Hienosäätöä, hienosäätöä!!!

Talon itäpäätyyn laitettiin myös sepelireunus kiertämään taloa. Tältä puolelta oli joskus aikoinaan käynti pihalle, mutta käytännöllisyyden vuoksi, kulku pihaan siirrettiin toiselle puolelle. Ja hyvä niin.Urakointi loppui eilen illalla joskus yhdeksän aikaan ja selkä kipeänä menimme ansaitusti saunaan. Naureskelimme vielä, että nyt kun jälkikasvumme on yökyläilemässä, me vietämme kahdenkeskistä (laatu)aikaa pihalla sepeliä lapioimassa...onpas romanttista!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti