sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Arvaatteko?


Se olisi sitten marraskuu ja minä olen ajatellut, että joulua saa ruveta hössöttämään. Ihan pikkuisen vain. Tänään on paikallisessa Prismassa "Joulun avaus", joten ajattelin, että kyllä se joulu voi meilläkin alkaa.

Olen ollut kerrankin ajoissa liikkeellä ja hankkinut meille joulukalenterit.
Kuukauden päästä avataankin jo ensimmäinen luukku...
 Tänä vuonna ostin joulukalenterin pojalle ja itselleni.
Arvaatteko jo kenelle mikäkin kalenteri kuuluu?
 
 
;)

 
 
 

8 kommenttia:

 1. Mä olen yrittäny tehdä salapoliisityötä; kumpi olis kivampi Lego City vai Star Wars :D
  Venlalle hankin uutuuskalenterin: Babylips-kalenteri, joka sopii mukavasti teinille ;)
  En malttanut odottaa pikkujoulutonttujen vierailuun, ja annoin sen jo perjantaina :D
  Olen maailman surkein pitämään lahjoja salassa...
  Kattelin, et nyt olis tarjolla myös teejoulukalenteri. Olen enemmän aamukahvi-ihminen, mut voishan sitä joulukuun juoda teetäkin. Vaikka illalla.
  Suklaakalenterit tietty tarvii varmaan lapsille vielä hankkia. Perinteisesti Mummi tuo ne pikkujoululahjaksi.
  Marraskuu on meillä juhlakuu, kun Venla täyttää vuosia :)
  Hallilla nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään, että tarjontaa on noin paljon. pojalla oli viime vuonna tuo Star Wars-kalenteri, mutta jostain syystä hän ei pitänytkään siitä, joten tänä vuonna oli taas Lego Cityn vuoro. Tosin ehdotin hänellekin jo jotain suklaakalenteria, mutta ei vielä kelvannut...

   Me ei tullakaan hallille tänään, kun olimme eilen tuuraamassa keltaisia ässiä vastaan. Ollaan kyllä hengessä mukana!!

   Poista
  2. Juu, huomasinkin, että oli tuuraajia Sininen ykkösessä tänään ;)
   Tänään oli helppoa olla maalivahdin äiti. Tulokset 17-0 ja 26-0. Ekassa pelissä kolme torjuntaa, tokassa ehkä neljä... Meinas meidän poika kyllästyä :D

   Poista
  3. No johan oli maalijuhlaa. Nuo pelit eivät kyllä poikien peliä juurikaan kehitä, mutta minkäs tälle sarjalle voi. Ei taida vastustajajoukueessakaan niin hääppöseltä tuntua...Lauantaiset pelit olivat taas kovia pelejä, yksi tasuri ja toisessa "tuli takkiin" ihan reilusti, vaikka pojatkin tekivät maaleja...että tämmöstä. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Poika oli sitä mieltä, että hänelle kuuluisi myös tuo Dumle-kalenteri, mutta tämä äiti meinaa pitää kyllä omasta kalenterista kiinni...:D

   Poista
 3. Meillä on perinteisesti itsetehty yllätyskalenteri. Hiukan olen jo suunnitellut. Nyt vaan odottelen miestäni maihin, hieman tarvitsen hänen apuaan toteutuksessa. ;) Blogin puolella varmasti esittelen, kunhan olen saanut projektia eteenpäin!

  Kummit tuovat pojille perinteisesti suklaakalenterit pikkujouluna. Marraskuuta eletään ja pikkuhiljaa joulua laitetaan myös kotiin. Joten, mukavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä joskus ajattelin, että teen pojalle oman kalenterin, mutta niin se on vain jäänyt toteuttamatta. Kaupan versiot ovat näköjään riittäneet... joulunodotusta on jo hieman ilmassa.
   Mukavaa marraskuuta sinnekin!

   Poista