tiistai 17. marraskuuta 2015

VärianalyysiaSisustusopintoihin kuuluu varsinaisten tehtävien lisäksi paljon ns. pieniä tehtäviä, joita saa tehdä vapaavalintaisesti, oman aikataulunsa puitteissa. Luentojen anti on ollut valtaisaa ja omaksuttavien asioiden määrä jopa tukahduttavaa. Kotiin jää joka kerran jälkeen  paljon kerrattavaa ja itseopiskeltavaa materiaalia.Viimeisin pieni kotitehtävämme oli värikkään tapetin valitseminen.
 Tehtävänä on kirjata ylös kaikki tapetin tiedot ja tehdä väriviuhkoja apuna käyttäen eräänlainen värianalyysi.
.
 
 
Valitsemani tapetti vaikutti alkusi hyvinkin selkeältä, mutta värierottelua tehdessäni olen löytänyt tästä jo yhdeksää eri värisävyä.
Tämän jälkeen tein Tikkurilan tehtaille värilastutilauksen ja nyt odottelen postista A5-kokoisia värimalleja kotiin saapuvaksi.
Onpa mielenkiintoista nähdä, kuinka hyvin (tai huonosti) värit oikeasti "matsaavat"...
Ei ollutkaan ihan helppo homma.
 
 
Taisin jo aikaisemmin mainita, että tämä tapetin valinta olikin hyvä.
Meidän pojan huone tullaan uudistamaan yhden seinän osalta tällä tapetilla.
Tapettirullat on jo hankittuna!
 
 
 
 
Tällä viikolla opiskelutahti on tiivistä. Käyn Turussa kolmena päivänä/iltana ja aiheet ovat jälleen kerran mielenkiintoset. Perehdymme mm. valaistukseen, Sktchup-piirrosohjelmaan ja teemme myös yritysvierailun. Torstaina jäänkin taas Turkuun yöksi...
 
 
Ensimmäisen varsinaisen tehtävän (tyylikollaasi) esittelypäivä alkaa myös uhkaavasti lähestyä. Materiaalia olen kerännyt tässä syksyn aikana, mutta asian kerääminen esittelymuotoon vähän ns. tökkii. Sikäli mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, työstän sitä vielä viimeisenä iltana....ja onhan tässä vielä runsas viikko aikaa hio tehtävää. 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Milähän siinä on, että monet tehtävät jää aina siihen viimeiseen iltaan... Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta nuo opiskelut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmastikin vain tapa työskennellä...; Tuo opiskelu on ollut kyllä hintansa arvoinen. Rahoille on ainakin tähän asti saanut vastinetta ja suosittelen kyllä Sisustusakatemian kurssia, sillä vetäjä (Turun kurssi) on erittäin ammattitaitoinen. Hyödyllistä tietoa saa todella paljona ja tässä hommassa "nälkä kasvaa syödessä".oni kurssilaisista tekee tätä työn ohessa, meikäläiselle vuorotteluvapaa ja tämä kurssi on ollut vallan oivallinen yhdistelmä. Suosittelen, jos vähänkin kiinnostaa...!!!!

   Poista
 2. Huh, kuulostaa isolta määrältä erilaisia tehtäviä. Niiden tekeminen on varmasti kuitenkin kivaa, vaikkakin haastavaa. Ihanaa saada oppia itseään kiinnostavasta asiasta lisää.
  Kivaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekemistä on paljon ja näiden tehtävien suorittamiseen menee paljon aikaa, sillä tässä ollaan kuitenkin melkoisia aloittelijoita. Opiskelu on hyvin mielenkiintoista ja antoisaa monellakin tavalla. Sisustustiedon lisäksi olen saanut paljon uusia ystäviä...opiskelu voi todellakin olla kivaa!!!!

   Poista
 3. Voi, mitä tehtäviä! Voin uskoa, että työn ohessa olis jo aika menoa :)
  Opintointoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehtävät ovat kivoja, mutta välillä vähän haastavia. Opiskeluintoa kyllä löytyy!!! :D

   Poista
 4. Mielenkiintoista opskelua sinulla! Mukavia ja antoisia hetkiä opiskeluihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelu on todella mukavaa, vaikka teettääkin rutkasti töitä. Torstaina ja perjantaina taas tuutin täydeltä tietoa...;)

   Poista