maanantai 16. marraskuuta 2015

Graafista


Olin jo pitkään ajatellut ostaa meidän ruokapöydälle vahaliinan. En kuitenkaan halunnut perinteistä "tönkkökangas"-liinaa, vaan haaveilin jostain hieman laskeutuvammasta ja graafisesta versiosta.
 
 
Etsiskelin ns. valmismalleista meille sopivaa, mutta usko meinasi loppua tässä projektissa.
 Isoimmissa marketeissa valikoima oli huono ja mielessä kävi, eikö kukaan enää käytä vahakankaita.
Vallillan valikoimista löytyi jotain, mutta printit eivät miellyttäneet minua.
 
 
Epätoivon jo hiipiessä mieleeni, muistin yhtäkkiä paikallisen Sisutustalo Kodinonnen.
Sieltä löysin avun ja heidän valikoimista löysin tämän mustavalkoisen ja hyvin graafisen vahakankaan.
 

 Kangas leikattiin myös haluttuun kokoon ja nyt tämä just eikä melkein tähän pöytään tehty.
Pitkästä sivureunasta otettiin myös kaistale pois, jottei kangas tule istujalle syliin.
Olin tästä ostoksesta (ja palvelusta) enemmän kuin tyytyväinen ja yksityinen kivijalkaputiikki voitti suuren marketin reippaasti 6-0!
 Liina on osoittautunut käytössä hyväksi. Pöydän /liinan pyyhkiminen on helppoa ja tämän ääressä on kiva askarrella, kun pöytä on jo valmiiksi suojattu. Tällä liinalla pärjätäänkin jouluun asti....8 kommenttia:

 1. Kauniin liinan olet löytänyt. Nuo nykyaikaiset (ei 80-luvun) liinat on kyllä nättejä ja menevät lähes kangasliinasta. Meillä on yksi valkoinen "pellavainen" vahakangas. On ollut näppärä liina näin lapsiperheessä. Eihän se nyt sama ole kuin kangasliina mutta tähän elämäntilanteeseen just sopiva. Raumalla on kyllä ihania sisutusliikkeitä, valinnanvaraa löytyy. Joten, suosikaamme niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meiltä häviää kyllä kaikki kaupat täältä, jos niiden palveluja ei käytetä. Maksan mieluummin jopa vähän ekstraa kunnon palvelusta...Kodinonni on meikäläisen kestosuosikki ja kuten sanoit, onhan täällä muitakin ihania liikkeitä. Käyttäkäämme siis niitä!

   Poista
 2. Kaunis liina - itse olen vahakangasliinojen fani ja ostelen niitä varastoon aina, kun jossain minun silmääni miellyttävä ja meidän kodin värimaailmaan sopiva löytyy. Valmiita liinoja ei vaan löydy tarpeeksi isoina - pitää löytyä metritavaraa. Tuo Kodinonni on valitettavan kaukana ja Turussakaan ei kovin monia liikkeitä ole, joista saisi metritavarana noita laskeutuvia liinoja ostaa. Itse olen löytänyt edullisia esim. Jyskistä ja Kodin 1:stä - samoin Familonin tehtaan myymälästä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä saa kivasti luotua erilaisia värimaailmoja- Kiitos vinkistä, luulenpa, että käyn vilkaisemassa myös JYSKin tarjontaa...Turussa on tullut opintojen takia käytyä vähän tiiviimmin, mutta aikatauluni on aina sen verran tiukkaa, että ostoskille en ole juurikaan ehtinyt. Ehkä ihan hyväkin asia::: :)

   Poista
 3. Kaunis vahakangasliina! Itse olen todennut myös tuon, miten vaikeaa on löytää vahakangasta. Minä olen myös mustavalkoisen väritysmaailman ystävä. Nyt minulla on mustavalkoraitaa pöydällä. Vahakangas - kevyt ja laskeutuva. Löysin Ikeasta.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden nykyisten vahakangasliinojen plussana on ehdottomasti niiden laskeutuvuus ja niin kuin jo aikaisemmin totesin, näillä sää huoneen ilmeen vaihdettua suht nopeasti...ja edullisesti. Oikein mukavia marraskuun päiviä sinullekin!

   Poista
 4. Aivan ihana tuo kuosi. Sopii ihan täydellisesti tuohon tilaankin tuo väri. Hyvä ostos. Välillä tosiaan joutuu tekemään juuri sen oikean saadakseen vähän töitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan. Kuosi tuntu heti oikealta, eikä hinta hirvittänyt. Olisin voinut tyytyä marketin huonoon tarjotaankin, mutta luulenpa, että se olisi pitkällä tähtäimellä jäänyt käyttämättä. Tätä kyllä jaksaa katsoa ja ihastella... :)

   Poista