torstai 12. marraskuuta 2015

Bloggaaminen harrastuksenaOnhan tätä blogin kirjoittamista tullut jo harrastettua useampi vuosi. Aloitin ystäväni J:n yllytyksestä ja ensimmäinen luonnos lähti vähän niin kuin vahingossa eetteriin 27.10.2011. Sen jälkeen tästä bloggaamisesta on tullut harrastukseni.

Näiden vuosien aikana blogini ei ole sisällöllisesti muuttunut juuri lainkaan. Tämä on ja pysyy päiväkirjatyyppisenä, jossa esittelen sulassa sovussa niin sisustusjuttuja kuin tarinaa elävästä elämästämme. Sellaista "elämän sillisalaattia", minun näköistä juttua...Ihan niin kuin kaikki muutkin harrastukset, tämä vie myös jonkun verran aikaa.
Minulla on tapana tehdä muutaman kerran viikossa vähän isompi kasa luonnoksia, joista sitten valikoin julkaistavat postaukset.
Joskus aikaa menee puolituntia, joskus saattaa mennä vaikka kaksi.
Eniten minulla vie aikaa kuvien ottaminen ja niiden käsittely,
tekstiä tulee melko luonnostaan (vähän niin kuin puhetta suustani eli nopeasti ja paljon!).Ja koska tämä harrastus on yksi SOME-maailmoissa oleva, kuuluu tähän yhtenä osana myös vuorovaikutuksellisuus.
Luen ja seuraan oikein mielelläni useampia blogeja. Jonkin verran kommentoin niitä, mutta en mitenkään aktiivisesti.
Tavakseni on tullut, että käyn suosikki blogini läpi aamulla ja sitten mahdollisesti iltapäivällä tai illalla, riippuen omasta aikataulustani.
 
 


Bloggaamisesta on tullut harrastettua nyt siis jo neljän vuoden ajan ja vielä tämä tuntuu mielekkäältä. Tämän harrastuksen sivutuotteena valokuvaamisesta on tullut mieluisa harrastukseni. Kamera kulkee mukanani melkeinpä missä vaan ja kuvia on tullut räpsittyä melkoisesti. Ostamani uusi puhelin innostaa myös kuvaamaan puhelimella enemmän. Järjestelmäkamerani on kuitenkin "se ykkönen".

Kyllästymistä bloggaamiseen ei ole vielä havaittavissa, joten jatkan valitsemallani linjalla. Mitä te lukijani toivoisitte mahdollisesti enemmän...tai vähemmän? Toivomuksia saa esittää...
Minulle tuli eilen ilmoitus, että läppärini oli noudettavissa huollosta. Viesti ei kertonut, onko se kunnossa vai "menneen talven lumia" (kännykkäni muuten on Lumia!!! :)  ). Toivotaan parasta ja pelätään pahinta...
4 kommenttia:

 1. Vähän kaikkea on minusta ihan mukava lukea. Mukavaa, kun ei aina tiedä etukäteen, mitä milloinkin on tulossa. :) Toivotaan, että läppärisi on hengissä. :) Ihanaa iltaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läppäri hengissä, mutta nyt kuvien tuominen Picasasta "tökkii" (aina jotain hämminkiä!). Täällä kävin pikaisesti saunan jälkeen koneella. poika menossa nukkumaan ja kohta on minun vuoroni viritellä niskavetoraudat (onkohan oikea nimitys) hänelle. Täällä rauhallinen ilta...nautin.

   Poista
 2. Musta on just kiva lueskella sitä sun tätä elävästä elämästä :) Että jatka vaan samaan malliin :)

  VastaaPoista