keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Etsintäkuulutus!
Minulla tämä joulun ajan lähestyminen alkaa näkyä hieman jo kotona ja enemmän sisäisenä tunteena. Olen jo useana jouluna halunnut kotiimme perinteisen jouluseimen. Siis sellaisen pöytäkoristeen. Minulla on päässäni (jälleen) ihan oma visio...

 
Ajatuksena olisi siis tehdä vanhasta (olut)laatikosta seimi (=talli) ja asettaa siihen nämä joulun hahmot.
Lisäksi valaisisin sen vielä minivalosarjalla, jotka näin yhdessä kirjakaupassa.


 
 
 
 
Ongelmani on nämä puuttuvat joulun hahmot.
Löysin NetAnttilan sivuilta oikein sopivat ja edulliset jouluhahmot, mutta ne ovat (tietenkin)nettisivujen mukaan loppuneet. Isosiskon kanssa tuli juteltua puhelimessa tässä yhtenä päivänä ja pyysin häneltä pientä palvelusta. Meidän kaupungista Anttilaa ei ole enää ollut moneen vuoteen, mutta rakkaassa naapurikaupungissa kyllä on. Sisko kun asuu Nakkilassa, hän ehkä voisi kiireiltään ehtiä käymään Porin Anttilassa. Siellä näit voisi vaikka ollakin. Turun Stockmannilla ei ollut...

Peukut pystyyn! 
Vai osaisiko joku lukijoistani vinkata, mistä voisi tiedustella/hankkia kohtuuhintaisia jouluhamoja?
Olisi se vaan niin hienoa, jos omistaisi ihan oman jouluseimen...voipi olla, että jää vielä haaveeksi.(Mainittakoon vielä, että kuvat eivät ole minun ottamiani. Löysin nämä googlen kautta ja niiden alkuperästä minulla ei ole tietoa...)
 

2 kommenttia:

  1. Turun joulumarkkinoilla, Suurtorilla pidettävissä, olen useasti ihaillut kädentaitajaa joka tekee seimiä ja hahmoja, perinteinen. Saa siis kerätä juuri ne hahmot kuin haluaa, saa aika isonkin ryhmän koottua. Ja, nyt huomasin että Aarikalla oli myös oma yksinkertainen seimi markkinoilla. Niistä kantsii katsoa, jos vaikka olisi sinun mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla Stockmannilla kuulin vinkin myös Turun joulumarkkinoista, sieltä voisi vaikka löytää. Aarikan ovat ehkä hieman liian pelkistettyjä tähän visiooni, mutta kiitos näistä vinkeistä...ehkä minulla joku päivä onkin seimiasetelma. :)

      Poista