tiistai 3. marraskuuta 2015

Pärekorimania


En ymmärrä, mikä näissä pärekoreissa minua viehättää. Erityisesti vanhoissa.  Meillä miespuoliset naureskelevat moiselle hulluudelleni ja poika on jo muutamia kertoja ilmaissut, ettei meidän huusholliin tarvitsisi tuoda enää yhtään pärekoria, mutta minkäs tälle teet...

 
Viimeisimmän löydön tein siskoni luota ja nyt se pääsi tärkeään tehtävään miehen työhuoneen nurkkaan (minun) lehtieni säilyttimenä.


 
 Kesän pihakirppistapahtumassa myin kokoelmastani yhden, ilmeisesti pyykkikoriksi tarkoitetun pärekorin.
Se oli hieman epäkäytännöllinen, koska oli niin iso, eikä sille löytynyt oikein kunnollista käyttöä.
Tämä taasen on oikein sopivan kokoinen... ja oikein nätti.
 
 
 
 
 
 
Joku keräilee postimerkkejä, minä keräilen pärekoreja.
 
 
 
 
Marraskuu on lähtenyt oikein vauhdikkaasti kulkemaan. Eilen sain päätökseen kaksi stailausprojektia, joista toisen ajattelin esitellä huomenna. Loppu viikolla suuntaan taas sisustusopintoihin Turkuun. Perjantaina me pääsemmekin käymään Tikkurilan tehtailla, Vantaalla. Onpahan taas mielenkiintoista ohjelmaa tiedossa...
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Pärekorit on kauniita. Olen sellaista meille etsiskellyt, mutta koko ei ole ollut sopiva. Mutta, ehkä löydän sen oikean joku päivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä kirpputoreilla on aina silloin tällöin, tosi näiden kunto on hyvinkin vaihtelevaa. Olen maksanut pärekoreistani enimmillään 5 euroa eli kyllä etsivä (joskus) löytää... :)

   Poista
 2. Minäkin tykkään pärekoreista ja olin melkein surun murtama kun isoin pärekori meni rikki ja jouduin sen roskiin heittämään.
  Kaunis on sinunkin lehtikorisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nöitä meiltä löytyy useammassa koossa ja ne on ripoteltu ympäri huushollia. Ne ovat kaikki vielä käytössäkin: kahdessa korissa säilytän sisustuslehtiä, yhdessä on villalankoja ja yhdessä on vessapaperia ja yksi on poltettavien roskien korina. Olen sitä mieltä, että meille pärekoreja saa tulla vielä lisääkin...;)
   Tänään täällä on nautittu harvinaisen kauniista marraskuun päivästä, vaikka salaa jo toivonkin, että alkaisi jo talvi.
   Mukavia marraskuun päiviä!

   Poista
 3. Minä olen myös keräillyt pärekoreja ja niitä on vuosien varrella kertynytkin aika monta. Viimeisin löytöni on kori jossa on kansikin ja se on maalaiskodissa eteisessä sisältäen lapasia yms. Joitakin olen maalaillut valkoiseksikin ja niissä säilytän joitakin tekstiilejä yms. Oih, sellainen iso myymäsi pärekori olisi sopinut maalaiskodin kellariin juurikin pyykkikorin päälliseksi <3 Ihanaa marraskuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on siis "kohtalontovereita". Minä en ole raskinut maalata näitä vanhoja koreja, mutta uusia voisi joskus vaikka kokeilla. Vaikka meillä on pärekorien kohdalla eräänlainen hankintakielto, olen silti kirppareilla silmät-korvat auki. Mukavia marraskuun päiviä sinnekin!

   Poista