tiistai 9. helmikuuta 2016

Eilisen päivän saldoa


Sisustusopinnoissani tehtäviä ropisee tasaiseen tahtia ja nyt alkaa olla jo melkoista tehtäväsumaa havaittavissa. Viikonlopun jälkeen saatiin taas yksi lisätehtävä, vaikka edellisetkin ovat vähän vaiheessa... 
 


Laajempi sisutustehtävä on nyt vähän aikaa mietintätauolla, joten seuraavaksi otin käsittelyyn keittiösuunnitelman tekemisen.
Tehtävä on vapaaehtoinen lisätyö, mutta halusin tehdä tämänkin...ja ehdottomasti käsin piirtäen!
 
 
 
 
 
 
Ryhdyin aamupäivällä hommiin. Piirsin ensin pohjan muutoksilla ja sen jälkeen tein II-mallisesta keittiöstä kaksi projektiopiirustusta eli ns. naamakuvan. Lisäksi piirsin vielä uudesta saarekkeesta oman kuvan.
 


 
 
 
 

 
 
Lisäksi innostui värittämään vielä nämä projektiokuvat. Otin alkuperäisistä piirustuksista kopiot ja ryhdyin värityshommiin.
Iltapäivällä minulla oli jo melkoinen määrä piirrettyjä kuvia, joista osa on mitoitusmerkinnöiltään vielä vähän vaiheessa, mutta muuten oikein hyvällä mallilla...
 
 
 
 
 
 
 
 
Suunnittelun pohjana käytin meidän keittiötä, jossa kaikki toiminnot pysyivät ennallaan.
Pieniä muutoksia kuitenkin halusin tehdä. Uunin nostin ylös ja keittiöön suunnittelin vielä kiinteän saarekkeen, jossa mahtuu syömään kolme ihmistä.Yläkaappeja vähensin hieman keventääkseni keittiön ilmettä ja rytmitin ne uudelleen. Myös valaistusta mietin vähän uusiksi.
 


 
 
 
Keittiön kaapistot suunnittelin niin, että alakaapit olisivat tammiviilua ja yläkaapit mattavalkoiset. Valaistus uudistettaisiin LED-valoilla. Musta-harmaat kivitasot pysyisivät ennallaan ja välitilaan laitettaisiin betoni näköistä levyä tai tasoitetta.
 
 
 
 
Päivän päätteeksi oli ihan tyytyväinen aikaansaannoksiini. Keittiösuunnitelmasta tuli ihan kiva  ja voi olla, että joskus tämän keittiön voisi toteuttaakin. Kuvat vaativat vähän vielä hienosäätöä, mutta periaatteessa yksi tehtävä on saatu valmiiksi. Päivät menevät kyllä nopeasti näissä piirustushommissa ja huomaan, että välillä täytyy pitää totaalitaukoja. Seuraavaksi tehtävälistalla olisi kurssikaverin työtilan suunnittelu, joka tehdään paritehtävänä, niin, että olemme yhteyksissä pääsääntöisesti sähköpostilla eli siis jonkinlainen "etätehtävä"...mielenkiintoista...
 
 
 
Ei muuta kuin kohti uusia haasteita ja suunnittelutehtäviä!!!
 
 
Ja oikein hyvää laskiaistiistaita!
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti