sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Lääkitys kohdillaan?


Kirjoitin syksyllä D-vitamiinien ostamisesta puhelin myynnistä ja noin kaksi viikkoa sitten ostin lisää itsehoitolääkettä samalta firmalta... 
Nyt tuotteeksi valikoitui Sydänystävä Omega 3 kapselit, joita saa hankkia kolme kuukauden erissä. Kapselit toimitetaan näppärästi postissa, litteissä säilytysrasioissa ja laskukin tulee lähetyksen mukana.


Paketissa tuli ohessa tuhti tietopaketti kalaöljyn hyödyistä terveydelle.
Koska minä en syö kalaa juurikaan lainkaan, oli ostopäätöksen tekeminen (jälleen) helppoa.
 Kalaöljyt mm. alentavat kolesterolia, vaikuttavat edullisesti sydäntaudin riskitekijöihin, vähentävät laskimoveritulpan riskiä ja ehkäisee ikääntymiseen liittyvää näön heikkenemistä ja paljon paljon muuta.
 
 

 
 
Nyt yritän vain muistaa ottaa sekä D-vitamiinin että kalaöljykapselit joka aamu.
Tosin esitteessä mainittiin vielä, että "mikään ravintolisä ei yksinään riitä terveellisen elämäntavan perustaksi. Säännöllinen liikunta, riittävä uni, lepo ja virkistäytyminen yhdessä monipuolisen ravinnon kanssa luovat pohjan mielen ja ruumiin hyvinvoinnille" eli ei tässä pelkillä pillereillä elämänlaatua vielä paranneta...
Täällä palaudutaan kovaa vauhtia lomareissusta. Pyykkikone pyörii ja valmistautuminen tulevaan arkeen on vähitellen alkanut.
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Meidän koululaiset eivät oiken ole valmiita vielä lopettamaan lomaa. Tänään vielä hengaillaan ja nautitaan siitä pojan oikeasta syntymäpäivästä.
  Kivaa sunnuntaita Satu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomailu on aina yhtä kivaa, itse kullekin. Nyt tosiaankin vielä nautitaan tämä päivä. Teillä onkin tiedossa varmasti oikein mukava päivä. Oikein mukavaa sunnuntaita sinulle ja perheellesi!

   Poista
 2. Vaikka sitä kuinka yrittää syödä terveellisesti meidän leveysasteilla on hyvä silti ottaa vielä lisäystä purkista.

  Minä aloitin juuri talviloman vieton ja ulkona mitä parhain sää :) Mukavaa viimeistä lomapäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole oikeastaan koskaan ollut mikään vitamiinien popsija, mutta kun ikää on tullut lisää, ajatusmallit ovat vähän muuttuneet... ;)
   Oikein mukavia ja rentouttavia lomapäiviä sinulle! Toivotaan, että kevät aurinko näkyisi useamminkin!

   Poista
 3. Öljykapselit ovat olleet minullakin puolisen vuotta käytössä. Tai itse asiassa koko perheellä. Kalaa tulee harvemmin (eli lähes ei koskaan) syötyä enempää kuin maksimissaan kerran viikossa, vaikka siitä meillä pidetäänkin. Upeat lomasäät tulivat näihin viimeisiin päiviin. Meillä nuorempi koululainen vain sai eilen lomanpäätöskuumeen ja tämä päivä taitaa mennä pitkälti sisätiloissa sen takia. Rentoa sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että näiden kapseleiden syöminen ei nyt varmasti ihan turhaakaan ole. Aloin kanssa miettimään, että pitäisikö koko perhe pistää "kuurille"?
   Tänä talvena influenssaa ja flunssaa on todella paljon liikkeellä. Tuntuvat vielä kestävän älyttömän kauan. Meikäläinen on niistänyt jo kohta kaksi viikkoa putkeen eikä loppua näy. Toivottaan teille nopeaa paranemista ja mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 4. Kalaöljykapseleita tulee täälläkin popsittua kun jää tuo kalan syöminen vähiin :( Pitäisikin panostaa kalaruokiin nyt :) Mukavaaa maanantaita ja uutta viikkoa ❤️ Täällä tämä viikko hiihtolomaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että näiden kapseleiden syömisellä korvaan tuota kalapuutosta. Töissä tulee syötyä kalaa kerran viikossa, mutta nyt vuorotteluvapaalla sekin on jäänyt pois. Parempi tämä kapseleiden syönti kuin ei mitään.
   Ihanaa, teillä on lomaa siellä. Nauttikaa ja toivotaan oikein kauniita ulkoilukelejä! :D

   Poista