lauantai 13. helmikuuta 2016

Pientä ohjelman muutostaMeillä meni loppu viikon suunniteltu ohjelma hieman uusiksi. 
Torstaina-illalla kävimme pojan kanssa päivystyksessä kipuilevan korvan kanssa. Pitkään jatkunut flunssa oli ilmeisesti aiheuttanut tämän akuutin korvatulehduksen. Meillä poika on sairastellut korviaan paljonkin pienenä, mutta harvoin hän on niitä valitellut tai itkenyt. Nyt oli kuitenkin niin kipeä, että itku tuli monta kertaa illan aikana. Olin varannut pojalle lääkärin seuraavalle päivälle, mutta tämä ärhäkämpi korvatulehdus vaatiikin pikaisempia hoitotoimenpiteitä. Onneksi apua saatiin kuitenkin suhteellisen nopeasti.
Nyt keittiön sivupöydällä on ihan komea kokoelma lääkkeitä...


Meillä isäntä jäi perjantaiksi hoitamaan poikaa kotiin ja minä lähdin Turkuun messuille töihin. Minulla on ollut flunssan jälkeen loppu viikosta kurkku vähän kipeänä (oman flunssan jälkitautia?) , joten hieman olotilaani tunnustellen lähdin kuitenkin messuille. Hyvin siellä päivä meni muutamia sisustuspulmia ratkoessa. Hallissa oli sen verran kalseaa ja minä ohuessa "edustuspaidassani", että oloni alkoi tuntua päivän aikana enemmän tukkoiselta. Niinpä päätin jäädä täksi päiväksi kotiin parantelemaan kipeätä kukkua ja yleistä olotilaani. Niin mielelläni olisin vielä lähtenyt täksi päiväksi suunnitteluhommiin, mutta järjen ääni voitti. Ensi viikolla meillä on kahtena päivänä opiskelua ja tiedossa on jälleen niin mielenkiitoisia luentoja, joista en todellakaan halua olla pois.
 Jälleen kerran voi todeta, että ei mennyt ihan niin kuin alun perin luki loppuu viikon käsikirjoituksessa. Tilanteet ja asia voivat muuttua nopeastikin ja tämä tuli jälleen todistettua. Nyt mennään vähän rauhallisemmin, koska 2/3 perheestä on enemmän tai vähemmän toipilaana. Onneksi meillä on tuo apteekin "sivukonttori" tuolla keittiön sivupöydällä. Kyllä täältä kohta noustaan uuteen lentoon!

8 kommenttia:

 1. Voi miten kurjaa, että ole sairastunut :( Ikävää ettet voi olla tänään messuilla mutta varmaan viisasta ajatellen ensi viikon luentoja. Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän aikaa tässä harmittelin, mutta se meni kuitenkin nopeasti ohi. Sain kuitenkin eilen osallistua messuille ja auttaa ihmisiä sisustusongelmissaan. Tuo vähäinenkin kokemus tuntuu nyt arvokkaalta. Kyllä tämä tästä iloksi muuttuu!!! :)

   Poista
 2. Voi ei , toivotaan pikaista paranemista sinne. Korvakivut on todella tylsiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan oltu koko talvi (ja viimeinen vuosi) todellakin terveitä, että jotenkin tämä oli jo odotettavissakin...muutama päivä lepäillään, niin eiköhän tässä ollaan taas kohta uusia ihmisiä... :)

   Poista
 3. Lapsiperheissä ja tautisina aikoina olen huomannut, että mikään suunnitelma ei ole 100% varma.
  Meillä tytär lähti kaverille eilen yökylään ja tulikin takaisin kotiin kahdentoista jälkeen illalla, kaverille noussut äkisti todella korkea kuume ja jatkuva yskä. Onneksi meillä on rokotukset kunnossa, koska tuo kuulosti influenssalta.
  Pikaista paranemista sinne teille ja rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä alkaa olla jo elpymisen merkkejä. Pojan lääkkeet alkavat vaikuttaa ja minä olen oikeastaan lepäillyt tämän päivän. Huomenna mennään todennäköisesti jo jääkiekkopeliin... ;)

   Poista
 4. Meillä on myös kuopus järkyttävässä flunssassa. Treenit on nyt tauolla. Käyhän kurkkaamassa, miten meidän 11v halusi huonettaan uudistaa. Olin hommaa toteuttamassa, mutta poika teki valinnat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä pyörii kans monenlaista tautia. Pojalla ja minulla oli viime viikolla flunssaa ja ilmeisesti täällä sairastellaan jonkin asteista jälkitautia, sillä meillä ei kummallakaan ollut kuumetta, mutta aivasteltiin sitäkin enemmän...eiköhän tämä tästä iloksi vielä muutu:)

   Poista