torstai 17. maaliskuuta 2016

Kylvöhommissa


Pääsiäinen on jo aivan lähellä, joten piti ruveta kevään ensimmäisiin kylvöhommiin.

Kylvin pääsisäisruohon Posion reissulta ostamaani astiaan ja se saa ollakin ainoa "ruohokoriste" tänä pääsiäisenä.
Tuntuu muuten hassulta ostaa kaupasta pientä multapussia kotiin, mutta ei auta, kun muu "isänmaa" on vielä jäässä...
 

 


  
 
Sitten vaan jäädään odottamaan kasvun ihmettä...
 
 
  
 
Seuraavat kaksi päivää minun pitää olla vielä TODELLA ahkerana, sillä toiseksi viimeinen tehtävän palautuspäivä on tulevana lauantaina. Oikeastaan palautettavia tehtäviä on kaksi, sillä halusin tehdä myös (tietenkin) yhden ylimääräisen keittiösuunnittelutehtävän. Hommaa on vielä jonkun verran ja sitä "viimeistä viilausta" voisi tehdä varmasti hamaan loppuun asti. Tämän tehtävärumban jälkeen on enää SE viimeisin ja haastavin tehtävä jäljellä. Aikaa tehtävän tekemiseen kaksi viikkoa ja homma aivan alkutekijöissään...pientä paniikkia siis havaittavissa!


 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Meillä töissä kylvöhommat tehtiin tiistaina ja nyt on jo hienot ohran alut näkyvissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmistin pussi kyljestä, että ehtii vielä pääsisäiseksi. Viiden päivän päästä pitäisi jotain jo näkyä näillä(kin) hortonomin taidoilla... :)

   Poista
 2. Tsemppiä opiskelutehtäviin! Ohra on ihanaa pääsiäisenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän ongelmia tehtävän rajaamisessa, kun aina löydän jotain uutta lisättävää. Nyt menossa kuitenkin jo viimeistely eli suuret linja on jo päätetty.
   Olen so useampana vuonna kasvattanut ohraa, kun se on vähän näyttävämpi kuin perinteinen rairuoho. Kasvun ihmettä odotellessa... ;)

   Poista
 3. Pääsiäisruohot tuo kivan keväistä ilmettä kotiin. Mulla on reilu viikko sitten kylvettyä kauraa siellä täällä pitkin huushollia :)
  Tsemppiä tehtäviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään vihreys jotenkin kuuluu tähän ajankohtaan. Vaikka en kuulu vihreän värin fanittajiin, kasveissa tämä on enemmän kuin suotavaa. Meillä kotona muutamat viherkasvit ovat pysyneet hengissä ja tuovat kivan lisän muuten niin tasaväriseen sisustukseen. Mullanvaihto olisikin lähiaikojen ohjelmassa...
   Ja kiitos tsempesitä, vähän pitkää päivää tässä nyt täytyy tehdä!

   Poista