lauantai 20. lokakuuta 2018

Blogitapaaminen


Meillä Rauman seudun bloggaajilla on oma ryhmä, RAUMAblogit, joka on toiminut nyt muutaman vuoden ajan. Tapaamisia on epäsäännöllisen säännöllisesti ja blogijoukkommekin on kirjava kattaus kaikentyylistä bloggaaja. Kuluneella viikolla Kaisa Unelmoiden ja haaveilen- blogin kirjoittaja sai kutsuttua pienen porukan koolle…








Koko olemassaolomme aikana olemme miettineet ja pohtineet meidän oman blogiyhteisömme tarkoitusta.
Koska meillä jokaisella oman blogin kirjoittamisen on monia motiiveja, on näistä tapaamisista tullut lähinnä mukavia yhdessäolon hetkiä.
Vaihdamme kuulumisia ja aina joltakin saa jotain uutta kokemusta tai näkemystä blogiasioihin.
Illan aikana keskustelimme mm. blogiportaaleista ja valokuvien käsittelystä.
 
 
 



Tällä kertaa olimme saaneet houkuteltua paikalle myös uuden blogisiskon Pikkupioni- blogia kirjoittavan Marin.
Hän kertoi omasta blogistaan ja ajatuksistaan bloggaamisesta. Samalla Marille vieraammat bloggaajat saivat kertoa myös omistaan.
Vaikka meidän blogiporukka on hyvinkin kirjava, yhdistää meitä kuitenkin yksi yhteinen tekijä eli se bloggaaminen.
Ihana harrastus, jota saa harrastaa juuri omien näkemysten ja voimavarojen mukaan.
 
 
 
 



Illan aikana saimme tehtyä myös alustavia suunnitelmia mahdollisista yhteistyökuvioista paikallisten yritysten kanssa, sillä ainakin täällä Raumalla olemme kuitenkin melko tuntemattomia. Emme ole  päässeet vielä näyttämään, miten yritykset voisivat käyttää meitä bloggaajia mainonnassa ja näkyvyyden lisäämisessä. Mehän olemme valmiita yhteistyöhön, kunhan tuote tai yritys on meidän ajatusfilosofiamme (tai etiikan kanssa) kanssa sopusoinnussa. Meillä RAUMAblogissa on bloggaajia todella monessa eri kategoriassa; matkailusta elämän hallintaan ja sisustamiseen sekä kaikkea  muuta "maan ja taivaan väliltä". Emme ole todellakaan vain yhden blogityylin edustama yhteisö.


 
 
Runsaan puolentoista tunnin jälkeen olimme saaneet tehtyä jonkinlaisen suunnitelman jatkoa ajatellen.
Vaikka blogiyhteisömme toimii pienimuotoisesti, saimme kuitenkin luotua myös hieman tulevaisuuden näkymiä.
Jokaisen meidän elämä on tällä hetkellä melko hektistä, joten mihinkään kovin isoon tai sitovaan juttuun ei voimavarat riitä.
Nämä tapaamiset koemme kuitenkin tärkeiksi, jossa voimme jakaa ajatuksia ja nauttia mukavasta seurasta.

 
 
Kiitos teille läsnäolijoille mukavasta illasta!
 
Pikkupioni *  Mari
SisustEllen *  Ulla
Hannas Home *  Hanna
ja
Unelmoiden ja haaveillen * Kaisa



Seuraava tapaamista odotellen...:)





 
 

10 kommenttia:

  1. Voi että, mua harmittaa niin paljon etten päässyt syysflunssani takia mukaan torstaina. Odotan innolla tarkempaa raporttia illan puheenaiheista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilta meni mukavasti höpötellen ja nauraen. Laitan epävirallisen pöytäkirjan tulemasn jossain vaiheessa sinne meidän suljettuun fb-sivustoon. Seurasvaa tapaamusta ei vielä sovittu, mutta jotain pieniä kehitelmiä yritetään järjestää...

      Poista
  2. Haaveissani on joskus päästä ihanaa blogitapaamiseen... =)
    Tai, toki, olenhan tännekin saanut jokusen blogiystävän vieraakseni!
    Ihanaa kun blogiystävät pitävät yhtä ja viettävät kauniita hetkiä yhdessä!

    Viehättävää viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bloggaaminen yhdistää meitä ja aika monella siihen liittyy vielä valokuvaus. Yhdessä asioiden jakaminen on mukavaa... :)

      Poista
  3. Hei! Mukavaa, että Rauman bloggaajat olette verkostoituneet. Itse olen iloinen siitä, että löysin kirjoituksesi kautta taas muutaman uuden raumalaisen blogin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emme ole kovin aktiivisia, mutta nämä yhteiset kahvitteluhetket ovat oikein mukavia. Kiva, että löysit uusia blogeja...sehän on myös tämän yhteisömme yksi tarkoitus, että palvelemme myös teitä lukijoita/seuraajia. Mukavaa lokakuuta sinulle!

      Poista
  4. Verkostoituminen varmasti lisää teidän tunnettuvuutta Raumalla joten hyvä juttu, että muodostitte yhteisön. Yhteisössä on myös helppoa jakaa sekä onnistumisia että pohtia yhdessä niitä mahdollisia "vaikeita juttuja", joita meille bloggaajille tulee aina silloin tällöin. Onnea teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeustä. Alku on yunyunut hieman tahmealta, mutta vähitellen tuntuu siltä, että alamme löytää toiminnallemme tarkoituksen. Tarpeita on monia, mutta jos pystymme keskittymään olennaisiin, olemme yhdessä vahvoja.

      Poista
  5. Oli kyllä niin mukava nähdä. Nyt vaan täytyy toivoa että suunnitelmamme saavat tuulta alleen. Mukavaa alkavaa viikkoa ja lähestyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samma mieltä kanssasi. Voi olla, että alamme löytää meidän tavan toimia, niin, että palvelemme jokaista bloggaajaa. Mielenkiinnolla edelleen mukana ;)terkuin, "sihteeri" :D

      Poista