sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Sunnuntain fiiliksiä


Syysloma taisi tulla ihan oikeaan saumaan. Olen todella nauttinut tästä aikatauluttomuudesta. Lomasuunnitelmat eivät menneet läheskään alkuperäisen suunnitelman mukaan, mutta ei se ollut tarkoituskaan.
Olimme oikeastaan koko loman kotona. Yhden päivän kävimme viettämässä koko perheen voimin  kauppakeskus Myllyssä, mutta muuten ollaan möllötetty kotinurkissa ja sekös on tuntunut hyvältä. Poika kävi viettämässä yhdet yökyläsynttärit ja sekin tuntui riittävän hänelle loma-aktiviteetiksi.
Yleensä loman alkaessa minulla on tapana tehdä listaa kaikenlaisista töistä, mitä pitäisi ehtiä tekemään. Nyt taisin tehdä poikkeuksen. Syyslomalle olin myös tehnyt hahmotelmia, mutta lähtökohtana oli, että teen, jos viitsin, ehdin tai jaksan. Aika vähän tuosta hahmotelmasta sain tehtyä, mutta niin kuin kirjoitinkin, se ei ollut tarkoituskaan. Yhden päivän lomasta uhrasin työasioiden tekemiseen, mutta muuten sain oltua tekemättä oikeastaan mitään "tähdellistä".


 Sunnuntai ei oikeastaan tunnu enää lomapäivältä, sillä jonkin verran tulee valmisteltua tulevan viikon juttuja; tuntisuunnitelmia ja kalenterin aikatauluttamista. Aamulenkki on tehty ja tänään on vielä pojan jääkiekkopeli (ja kuulutusvuoro) ja hänen historiankokeeseen preppaamista. Illalla vielä tunnelmointia Tanssii tähtien kanssa- ohjelman parissa ja syysloma olisi paketissa. Nyt tuntuu siltä, että akut ovat latautuneet riittävästi, ja vaikka edessä on se vuoden pimein ajanjakso, jaksaa töissä tehdä sen viimeisen (joulu)rutistuksen. Loma on tehnyt tehtävänsä.
Hyvillä ja levänneillä fiiliksillä loman jälkeiseen työviikkoon!!!!


 
 
 

2 kommenttia:

  1. Kyllä loma tuli tarpeeseen. Nyt jaksaa taas jouluun saakka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa ajattelin. Eikä jouluunkaan enää ole paljoakaan aikaa...!

      Poista