keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hippulat vinkumaan!

Tänään illalla kävimme pojan kanssa Hippulat vinkumaan- tapahtumassa. Jalkapallostadionille oli kertynyt iso joukko paikallisia urheiluseuroja kertomaan oman lajinsa saloista. Sää oli houkutellut paikalle myös lukuisan määrän isoja ja pieniä ihmisiä, enemmän tai vähemmän liikunnasta kiinnostuneita.

Tilaisuus oli maksuton ja lajeihin sai tutustua aivan vapaasti. Joihinkin suorituspisteisiin tuli illan aikan oikein kunnon jonoja eli kaikkea ei jaksettu/ehditty/haluttu kokeilla.

 
 


Meidän poikaa kiinnosti eniten kaikki palloilulajit, kun taas ns. kamppailulajit kierrettiin sopivan matkan päästä. Pojan lajivalinta tuntuu olevan jo tässä vaiheessa melko selvä...
Golfia opeteltiin oikein kädestä pitäen.

Kahvakuulaa piti myös kokeilla ja löytyihän sitä voimaa näinkin pienestä pojasta.


Ringetteä tuli myös kokeiltua...
...mutta kyllä se jääkiekko ja lämärien harjoittelu taisi olla illassa kaikkein parasta.
 


Aika kului tapahtumassa nopeasti ja puolitoista tuntia kului yhdessä hujauksessa. Huomenna liikuntaelämykset saavat jatkoa, sillä isäntä lähtee poikiensa kanssa Helsinkiin katsomaan jääkiekon MM kisoja, Suomi- Slovakia ottelua. Toivottavasti Suomi pistää myös "hippulat vinkumaan"!P.S. Ei tämä meikäläisen postaustahti mitään tunnu hiipuvan. Pikemminkin päinvastoin. Tämä taitaa olla ns. sijaistoimintaa sille, että jonkun asian tekeminen (=todistusten kirjoittaminen) tökkii oikein kunnolla. Lusmu mikä lusmu...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti