sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Terveiset nurmikon reunalta!

Meillä vaihtui urheilulaji jääkiekosta jalkapalloon. Tämä taitaa olla peräti neljäs (vai viides?) kesä, kun poikamme harrastaa jalkapalloa. Tosin nyt on tullut jo ikäkausinousu eli enää hän ei pelaa ns. Lilliputeissa vaan nyt ollaan jo Mineissä. Eilen oli vuorossa ensimmäinen ottelukierros (= peli). Pelipaidat haettiin viime viikolla ja joukkueeksi tuli Liverpool United ja pelinumeroksi poika halusi no. 15.
Kaikki pelit pelataan tekonurmikolla ja tässä kuunnellaan ennen pelin alkua valmentajan ohjeita.

Tätä miestä taisi tuleva peli hieman jännittää...
 Valmentaja kertoi vähän tulevan kesän harjoituksista ja peleistä. Pojat kuuntelivat korvat tarkkana.
 
 
 


Ja niin pääsi peli vihdoin käyntiin.Vastassa oli tänään Arsenal.
 
 

 
 
Poika pääsi aloittamaan vaihtomiehenä (lupaava alku!), mutta onneksi tällä tasolla kaikki pääsevät vielä pelaamaan. Meidän poika halusi ihan selvästi pelata puolustajan paikkaa.
 
 


Ottelu oli hyvin tasainen eikä ottelun lopputuloksesta ollut ihan selvyyttä. Pojan mielestä peli päättyi 7 -7 , mutta hetken päästä hän sanoi, että kyllä me taidettiinkin voittaa... :)
 
 
 
 
Lopputuloksella ei nyt ollut niin väliä. Pääasia, että pääsi pelaamaan. Valmentaja tuntui mukavalta ja Liverpool United hyvältä joukkueelta (tietenkin!).
 

Tämä kesää menee jalkapallon seurassa kaksi kertaa viikossa; maanantaisin harjoitukset ja keskiviikkoisin pelit. Lisäksi tulee olemaan jotain ylimääräisiä juttuja. Kesätauko tulee juhannuksen jälkeen ja kausi jatkuu vielä syyskuun puolelle.

Kesäkuun alussa poika on (ainakin vielä) menossa viiden päivän jalkapalloleirille eli kyllä täällä innostuneita ollaan! Vanhemmatkin... :/2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista