maanantai 13. toukokuuta 2013

Korkeapainetta

Viikonlopun aikana innostuin pesemään ja puunaamaan autoani sekä sisältä että ulkoa. Tämä homma ei kuulu ihan minun TOP 10- listalleni ns. kotitöissä (...onko se edes kotityötä?) ja usein mieheni on armeliaasti hoitanut auton pesun. Nyt kuitenkin sain " kauppakassini"  kevätpesulle...vihdoinkin! 
Apuna käytin tietenkin painepesuria. Tämä on niin loistava keksintö! Tällä vempeleellä sain suhautettua viime talviset kurat pois. Sitten vähän pyöritystä pesukintaalla ja saippualla ja lopuksi huuhtelu taas samalla vekottimella. (Kröhöm...en turhan usein pese autoani...!?). Täytyy todeta, että kyllä homma sujuu, kun vain on oikeanlaiset vehkeet...
 

Auton kimpussa kului tunti jos toinenkin. Isäntä ihmetteli, että miten minä sain kulumaan niin monta tuntia noin pienen auton siivoamisessa. No, jos hommiin kertaa ryhtyyn, niin tehdään se sitten kunnolla. Nyt auto on puhdas joka puolelta ja sen kanssa kehtaa ajaa kaupungillakin!

Päivän aikana sain kuulla miespuolisilta leukailua autostani. Paras (?!) taisi olla, kun pienempi miehistä tokaisi, että saa noita "ranskalaisia" grillistäkin...heh,heh...on tainut isoveli opettaa vähän "autoasennetta".

Täällä päin Suomea kesä on tainut tulla yhdessä yössä. Tänään on ollut todella lämmintä ja samanlaista luvattiin torstaille asti. Luonto on alkanut viheriöidä vauhdilla ja sehän tietää vain kesäloman lähestymistä...2 kommenttia:

  1. Oijoi, rakastan autonpesua (vain ulkoapäin) mutten ole muutamaan vuoteen saanut aikaiseksi. Ehkä tänä kesänä hoidan koko perheen autojenpesut!

    VastaaPoista
  2. Hyvä tietää, niin mä tuonkin auton sinulle seuraavaksi pestäväksi... :) T: Satu

    VastaaPoista